Silu προμήθεια ιατρικών προϊόντων για την πρόληψη της COVID-19

Silu προμήθεια ιατρικών προϊόντων για την πρόληψη του ιού COVID-19 για να βοηθήσει τον κόσμο να πάει καλά

Silu που προμηθεύει ιατρικά προϊόντα, όπως   Μάσκες μίας χρήσης, N95 Mask, Thermo Guns για να βοηθήσουν όλον τον κόσμο να αποτρέψουν τον ιό COVID-19 με αξιόπιστες τιμές. 3 ημέρες έτοιμο να παραδώσει 0.1 ~ 0.5 εκατομμύρια τεμ., 7 ημέρες έτοιμο να παραδώσει 0.5-0.8 εκατομμύρια τεμ., 3 ημέρες για να παραδώσει 1000 κομμάτια θερμόμετρο κομμάτια, 5 ημέρες για να παραδώσει 1000 σύνολα ιατρικών ενδυμάτων.

Τεχνολογία Silu που παρέχει   Ιατρικά προϊόντα για την παροχή της καλύτερης τιμής και CE ή FDA πιστοποιημένα προϊόντα και απλά ελπίζουμε να   συμβάλλουν στον κόσμο για να αποτρέψουν τον ιό COVID-19 και ελπίζουν ότι ο κόσμος θα μπορέσει να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Silu που προμηθεύει ιατρικά προϊόντα

Παρακάτω είναι η γνώση από κάποιο blog για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν τον ιό COVID-19:  

Ακόμη και σε λιγότερο δύσκολες στιγμές, πολλοί από εμάς προσπαθούμε να αποφύγουμε στενή επαφή με κάποιον που φτερνίζει, βήχει ή τρέχει πυρετό για να αποφύγει να αρρωστήσουμε τον εαυτό μας. Η προσοχή μας σε τέτοια θέματα έχει τώρα αυξηθεί δραματικά από την εμφάνιση ενός νέου κορωναϊού που προκαλεί μια πανδημία μιας ασθένειας γνωστής ως COVID-19.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν δεν μπορούσαμε ’ Απλά προστατεύουμε τον εαυτό μας αποφεύγοντας άτομα με συμπτώματα αναπνευστικής νόσου. Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η απλή αποφυγή συμπτωματικών ατόμων δεν θα φτάσει αρκετά μακριά για να περιορίσει την πανδημία του COVID-19. Αυτό ’ επειδή οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι πολλά άτομα μπορούν να φέρουν τον νέο κοροναϊό χωρίς να παρουσιάζουν κανένα από τα τυπικά συμπτώματα του COVID-19: πυρετό, ξηρό βήχα και δύσπνοια. Όμως αυτά τα ασυμπτωματικά ή μόνο ελαφρώς άρρωστα άτομα μπορούν ακόμα να ρίξουν τον ιό και να μολύνουν άλλους.

Το συμπέρασμα αυτό προσθέτει μεγαλύτερη βαρύτητα στις πρόσφατες οδηγίες από τους εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ στον τομέα της δημόσιας υγείας: αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο τώρα για να επιβραδύνουμε την απροσδόκητη εξάπλωση αυτού του νέου κοροναϊού είναι η πλήρης εφαρμογή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Τι ακριβώς σημαίνει η κοινωνική απομάκρυνση; Λοιπόν, για τους εκκινητές, συνιστάται να μένουν οι άνθρωποι στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, να βγαίνουν μόνο για κρίσιμες ανάγκες όπως τα παντοπωλεία και τα φάρμακα ή να ασκούν και να απολαμβάνουν το ύπαιθρο σε ευρύχωρους χώρους. Άλλες συστάσεις περιλαμβάνουν την αποφυγή συσκέψεων με περισσότερους από 10 ανθρώπους, μη χειραψία, τακτική πλύση στο χέρι και όταν συναντάτε κάποιον έξω από το άμεσο νοικοκυριό σας, προσπαθώντας να παραμείνετε τουλάχιστον 6 πόδια μακριά.

Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν ακραία μέτρα. Αλλά η νέα μελέτη από τους ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τη NIH, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science, αναφέρει γιατί η κοινωνική απομάκρυνση μπορεί να είναι η καλύτερη ελπίδα μας να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του COVID-19 [1]. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα κυριότερα σημεία της εργασίας, τα οποία εξετάζουν τον Ιανουάριο του 2020 και υποδεικνύουν μαθηματικά την εξάπλωση του κοροναϊού στην Κίνα:

 • Για κάθε επιβεβαιωμένη περίπτωση του COVID-19, υπάρχουν πιθανώς άλλα πέντε έως 10 άτομα με μη ανιχνευμένες λοιμώξεις.
 • Αν και πιστεύεται ότι είναι περίπου μισοί μολυσματικοί, όπως τα άτομα με επιβεβαιωμένο COVID-19, άτομα με μη ανιχνευμένες λοιμώξεις ήταν τόσο διαδεδομένα στην Κίνα, που προφανώς ήταν η πηγή μόλυνσης για το 86% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.
 • Αφού η Κίνα καθιέρωσε ταξιδιωτικούς περιορισμούς και κοινωνική αποστασιοποίηση, η εξάπλωση του COVID-19 επιβραδύνθηκε σημαντικά.

Silu που προμηθεύει ιατρικά προϊόντα

Τα ευρήματα προέρχονται από μια μικρή διεθνή ερευνητική ομάδα η οποία περιελάμβανε τον επιχορηγούμενο από τη NIH Jeffrey Shaman, σχολή δημόσιας υγείας της Columbia University Mailman, Νέα Υόρκη. Η ομάδα ανέπτυξε ένα μοντέλο υπολογιστή που επέτρεψε στους ερευνητές να προσομοιώσουν τον χρόνο και τον τόπο των μολύνσεων σε ένα δίκτυο 375 κινεζικών πόλεων. Οι ερευνητές το έκαναν συνδυάζοντας υπάρχοντα δεδομένα σχετικά με την εξάπλωση του COVID-19 στην Κίνα με πληροφορίες σχετικά με την κινητικότητα που συλλέχθηκαν από μια υπηρεσία βάσει τοποθεσίας στη χώρα ’ το δημοφιλές Φεστιβάλ Ανοιξιάτικων Εορτών 40 ημερών όταν το ταξίδι είναι διαδεδομένο.

Όπως καταδεικνύουν σαφώς αυτά τα νέα ευρήματα, ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει σοβαρά την κοινωνική απόσταση στην καθημερινότητά μας. Η κοινωνική απομάκρυνση βοήθησε στην παρακμή της πανδημίας στην Κίνα και θα λειτουργήσει σε άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενώ πολλοί Αμερικανοί πιθανότατα θα περάσουν εβδομάδες εργασίας και σπουδών από το σπίτι και εφαρμόζοντας άλλα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης, τα πονταρίσματα παραμένουν υψηλά. Εάν αυτή η πανδημία δεν είναι ’ ο νέος αυτός κοροναϊός θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο για τα επόμενα χρόνια, σε μεγάλο κίνδυνο για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Καθώς δεσμευόμαστε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, συνεχίζεται η πρόοδος στη χρήση της δύναμης της βιοϊατρικής έρευνας για την καταπολέμηση αυτού του νέου κοροναϊού. Ένα αξιοσημείωτο βήμα αυτής της εβδομάδας ήταν η έναρξη μιας πρώιμης κλινικής μελέτης σε άνθρωπο για ένα ερευνητικό εμβόλιο, που ονομάζεται mRNA-1273, για την προστασία από το COVID-19 [2]. Ο υποψήφιος εμβολίου αναπτύχθηκε από ερευνητές στο NIH ’ (NIAID) και τους συνεργάτες τους στη βιοτεχνολογική εταιρεία Moderna, Inc., Cambridge, MA.

Αυτή η δοκιμή που υποστηρίζεται από τη Φάση 1 NIAID θα εξετάσει την ασφάλεια του εμβολίου — που δεν μπορεί να προκαλέσει μόλυνση επειδή είναι κατασκευασμένο από RNA, όχι ολόκληρο το coronavirus — σε 45 υγιείς ενήλικες. Ο πρώτος εθελοντής εγχύθηκε αυτή την περασμένη Δευτέρα στο Kaiser Permanente Ουάσινγκτον Ινστιτούτο Υγείας, Σιάτλ. Εάν όλα πάνε καλά και οι μεγαλύτερες κλινικές μελέτες παρακολούθησης καθιστούν το εμβόλιο ’ η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, θα είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή ώστε να προκύψουν εκατομμύρια δόσεις. Ενώ η έναρξη αυτής της δοκιμής σε χρόνο ρεκόρ είναι ένας λόγος ελπίδας, είναι σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές για όλα τα βήματα που παραμένουν. Εάν ο υποψήφιος εμβολιασμός αποδειχθεί ασφαλής και αποτελεσματικός, πιθανόν να λάβει τουλάχιστον 12 – 18 μήνες πριν θα είναι ευρέως διαθέσιμο.

Silu παρέχοντας ιατρικά προϊόντα

Εν τω μεταξύ, η κοινωνική απομάκρυνση παραμένει ένα από τα καλύτερα όπλα που έχουμε για να επιβραδύνουμε τη σιωπηρή εξάπλωση αυτού του ιού και να ισοπεδώσουμε την καμπύλη της πανδημίας COVID-19. Αυτό θα δώσει στους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης, στα νοσοκομεία και σε άλλα ιδρύματα πολύτιμο χρόνο για να προετοιμαστούν, να προστατευθούν και να βοηθήσουν τους πολλούς ανθρώπους των οποίων η ζωή μπορεί να βρίσκεται στη γραμμή από αυτόν τον κοροναϊό.

Είναι σημαντικό να σώσουμε ζωές από το COVID-19 απαιτεί όλους μας — νέοι, ηλικιωμένοι και ενδιάμεσα — να πάρει μέρος. Οι υγιείς νέοι, των οποίων ο κίνδυνος θανάτου από κοροναϊό δεν είναι μηδενικός, αλλά αρκετά χαμηλοί, θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι δεν πρέπει να ’ δεν περιορίζεται από την κοινωνική αποστασιοποίηση. Ωστόσο, η έρευνα που επισημαίνεται εδώ αποδεικνύει ότι αυτά τα άτομα είναι συχνά ο άγιος φορέας για έναν επικίνδυνο ιό που μπορεί να κάνει μεγάλη βλάβη — και ακόμη και να πάρει τη ζωή των ηλικιωμένων και πιο ευάλωτων ανθρώπων. Σκεφτείτε για τους παππούδες σας. Στη συνέχεια παραλείψτε τη μεγάλη συγκέντρωση. Είμαστε όλοι μάζι σε αυτο.

Silu προμήθεια ιατρικών προϊόντων για την πρόληψη του ιού COVID-19 για να βοηθήσει τον κόσμο να πάει καλά

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us