Ενοικιάζεται οθόνη LED

Ενοικιάζεται οθόνη LED

Ενοικιάζεται οθόνη LED Σύντομη εισαγωγή

Η ενοικίαση της Silu LED σειρά για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, κάτι που είναι ένα είδος μοναδικής υψηλής ανάλυσης   Οι οθόνες LED, χάρη στην ασύγκριτη πλατφόρμα επεξεργασίας βίντεο, τον μηχανικό σχεδιασμό και την πρόσθια δυνατότητα πρόσβασης. Η ενοικίαση της σειράς LED οθόνη μας προσφέρει γρήγορο χρόνο εγκατάστασης, ελάχιστη καλωδίωση, μειωμένη ρύθμιση και εύκολη εξυπηρέτηση που είναι ιδανικά για τις βιομηχανίες ενοικίασης και επιδείξεων.

Η ενοικίαση της οθόνης μας LED παρέχει καλύτερη ανάλυση βάθους 16 bit, 65536 γκρίζο επίπεδο, αναλογία αντίθεσης 5000: 1, | 281 τρισεκατομμύρια χρώματα και συχνότητα ανανέωσης άνω των 3840Hz, τα οποία αποτελούν πλέον τα βασικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά των οθονών οδήγησης ενοικίου.

* Ένδειξη LED εσωτερικής ενοικίασης *

Εσωτερική Ενοικίαση LED οθόνη

* Εξωτερική ενοικίαση LED οθόνη *

Υπαίθρια Ενοικίαση Οθόνης LED

Ενοικίαση σειράς LED οθόνης για επιλογή

Η Silu`s rental οδήγησε την οθόνη σειράς βασίζεται στην ποιότητα που επιλέχθηκε πρώτα, η εξυπηρέτηση μετά το κλείσιμο. Παρέχουμε πολλαπλές εσωτερικές και εξωτερικές προδιαγραφές ενοικίασης οθονών LED για τις επιλογές του πελάτη.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Ενοικιάζεται οθόνη LED

Silu`s   ενοικίαση σειρών LED οθόνη υποστηρίζει και τα δύο κοίλα & κυρτή γωνία για την εγκατάσταση δημιουργικών σχημάτων μεγάλο τοίχο LED οθόνης βίντεο, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους υψηλών προδιαγραφών σε αίθουσες συνεδριάσεων, μουσεία, αίθουσες ελέγχου, στούντιο εκπομπής ή για εφαρμογές λιανικής και διαφήμισης. όπως συναυλίες, παρουσιάσεις μόδας, εκθέσεις αυτοκινήτων, εκθέσεις, συνέδρια, αθλητικές διοργανώσεις, παιχνίδια, διασκέδαση, πάρτι, γάμους και όλα τα στάδια.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη από την   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Ενοικίαση Οθόνη LED και Αρχική Σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us