Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερική οθόνη LED Σύντομη εισαγωγή

Η εσωτερική σειρά προβολής LED της Silu είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για διάφορες εσωτερικές εφαρμογές, οι οποίες υιοθετούν την εξαιρετική ποιότητα των πρωτότυπων υλικών και την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, παράγουν αξιόπιστα προϊόντα LED για να είναι κατάλληλα για μια συγκεκριμένη χρήση και να μην καταστρέφονται, επεξεργασία   Των ενσωματωμένων κυκλωμάτων και των λαμπτήρων LED υψηλού επιπέδου LED για να κάνουν την ακρίβεια της μείωσης χρώματος να φτάσει το 99%.

* Ελαφριά εσωτερική ενοικίαση LED οθόνη *

Εσωτερική οθόνη LED

* Σταθερή εγκατάσταση εσωτερικού χώρου βίντεο LED *

Εσωτερικό τοίχο βίντεο LED

Διάφορα εικονοστοιχεία εσωτερικής οθόνης LED   για την επιλογή

Η εσωτερική οθόνη LED μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις ενοικίασης   αγορά ή ένα είδος εσωτερικού σταθερού μεγάλου βίντεο LED τοίχου. Όταν ο πελάτης σχεδιάζει να επιλέξει ένα σωστό και αξιόπιστο προϊόν εσωτερικής οθόνης LED, τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να πάρει   λεπτομερείς λύσεις προϊόντων απεικόνισης, εταιρεία τεχνολογίας Silu   παρέχει μια ποικιλία χρωμάτων πίξελ εσωτερικών οθονών LED για τις επιλογές των πελατών και των συνεργατών μας.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Εσωτερικό   Οθόνη LED

Οι εσωτερικές οθόνες LED της Silu χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταστήματα λιανικής, στους σταθμούς, στα αεροδρόμια, στα γήπεδα, στις εκπομπές, στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας και διατίθενται σε ποικίλες πίστες pixel | για να ταιριάζει με όλες τις εσωτερικές εφαρμογές. Μπορούν επίσης να   να χρησιμοποιείται για άλλες εκδηλώσεις σταθερής και εκμίσθωσης και διαφημίσεις όπου μπορεί να είναι διαθέσιμες.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους μας και τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά οφέλη στην   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Εσωτερικό   Οθόνη LED και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us