Οθόνη LED εσωτερικού χώρου

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά LED εσωτερικού χώρου της Silu είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές εσωτερικού χώρου, οι οποίες υιοθετούν εξαιρετική ποιότητα γνήσιων υλικών και προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, παράγουν αξιόπιστα προϊόντα LED για να είναι κατάλληλα για μια συγκεκριμένη χρήση και να μην σπάσουν, το χρώμα 16-bit υψηλής ανανέωσης επεξεργασία   IC και φημισμένοι λαμπτήρες LED υψηλού επιπέδου για την ακρίβεια της μείωσης του χρώματος να φτάσει το 99%

* Ελαφριά εσωτερική οθόνη LED ενοικίασης *

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου

* Διορθώθηκε η εγκατάσταση τοίχου βίντεο εσωτερικού LED *

Εσωτερικός τοίχος βίντεο LED

Διάφορες οθόνες LED LED Pixel Pitches   για επιλογή

Η εσωτερική μας οθόνη LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενοικίαση εκδηλώσεων   αγορά ή ένα είδος εσωτερικού σταθερού μεγάλου τοίχου βίντεο LED. Όταν ο πελάτης σκοπεύει να επιλέξει ένα σωστό και αξιόπιστο προϊόν με οθόνη LED εσωτερικού χώρου, τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να λάβει   λεπτομερείς λύσεις προϊόντων οπτικοποίησης, εταιρεία τεχνολογίας Silu   παρέχει μια ποικιλία εικόνων pixel εσωτερικών ενδείξεων LED για τις επιλογές των πελατών και των συνεργατών μας.

Οι τυπικές εφαρμογές του Εσωτερική   Οθόνη LED

Οι εσωτερικές οθόνες LED της Silu χρησιμοποιούνται εκτενώς σε καταστήματα λιανικής, σταθμούς, αεροδρόμια, στάδια, ραδιοφωνικές εκπομπές, βιομηχανίες ψυχαγωγίας και διατίθενται σε ποικίλα γήπεδα pixel   για να ταιριάζει με όλες τις εσωτερικές εφαρμογές. Μπορούν επίσης   να χρησιμοποιηθούν για άλλες σταθερές και ενοικιαζόμενες εκδηλώσεις και διαφημίσεις όπου ενδέχεται να είναι διαθέσιμες.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση οπτικοποίησης   βιομηχανία, εστιάζουμε πάντα στην προηγμένη έρευνα σχεδιασμού   και τεχνολογία κατασκευής για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υψηλή απόδοση υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για μεγιστοποίηση των οικονομικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.

Γρήγορος σύνδεσμος: Εσωτερική   Οθόνη LED και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Building 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us