Πίνακας οθόνης LED

Πίνακας οθόνης LED

Πίνακας οθόνης LED    Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά προβολέων LED της Silu έρχεται   να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές λύσεις ενοικίασης και σταθερής απεικόνισης. Η σειρά LED panel διαθέτει μεγάλη γκάμα, για παράδειγμα, standard εσωτερική οθόνη LED, αδιάβροχο υπαίθριο ντουλαπάκι LED, εσωτερική και εξωτερική συντήρηση LED γραφείου και πάνελ LED wall video.

Ο πίνακας LED της οθόνης μας LED μπορεί να κατασκευαστεί από προηγμένο υλικό ελαφρού αλουμινίου τεχνολογίας CNC για χρήση στην αγορά ενοικίου ή σε ανθεκτικά υλικά από σίδηρο για σταθερές εφαρμογές εγκατάστασης.

* Εμπρόσθιο φωτιστικό LED συντήρησης *

Ένδειξη LED μπροστινής οθόνης

* Έπιπλο LED εσωτερικού χώρου & Εξωτερική καμπίνα LED *

Εσωτερική & Εξωτερική καμπίνα LED

Μια ποικιλία πίνακα οθόνης LED για επιλογές

Το μέγεθος του πίνακα μας LED μπορεί να είναι 480mmx480mm, 500mmx500mm, 500mmx1000mm, 600mmx337.5mm, 640mmx480mm, 960mmx960mm, 1024mmx768mm ή ακόμα και 1024mmx1024mm. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το σωστό μέγεθος και τύπο ανάλυσης σύμφωνα με τα στοιχεία του έργου απεικόνισης.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Πίνακας οθόνης LED

Η σειρά υψηλών επιδόσεων εσωτερικής και εξωτερικής οθόνης LED της Silu είναι μια σειρά από   υπέροχα προϊόντα οπτικοποίησης LED για κάθε είδους φεστιβάλ, συναυλίες, μεγάλες εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις 00145 | εκθέσεις,   ψηφιακές πινακίδες,   αθλητικές εκπομπές, | κινηματογραφικές προβολές, βιντεοπαιχνίδια, γήπεδα, διαφημιστικές πινακίδες και ούτω καθεξής.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη στο χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: LED   Πίνακας προβολής και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us