Οθόνη κουρτίνας LED

Οθόνη κουρτίνας LED

Οθόνη κουρτίνας LED    Σύντομη εισαγωγή

Silu`s οθόνη με κουρτίνες LED είναι μια νέα ευελιξία και απόδοση των διαφανών   οπτικό σύστημα τοιχοποιίας, το οποίο   εμφανίζει όμορφη δυναμική τέχνη, σηματοδοτώντας τα καταστήματα των χρηστών, τα καταστήματα και το κτίριο της εικονικής και σχετικής. Παρέχετε πληροφορίες για εικόνες και βίντεο στη γεωγραφική κοινότητα και διαφημίστε σε τεράστια κλίμακα.

Η οθόνη σας για την πρόσοψη με LED   είναι   καθιστώντας μια γενιά εσόδων με έναν εντελώς νέο τρόπο.

* Διαφανής οθόνη κουρτίνας LED & Διαφανής οθόνη πλέγματος LED *

Οθόνη LED με οθόνη LED με κουρτίνα

* Τοίχο βίντεο πρόσοψης LED 00145 | LED γυάλινη οθόνη πρόσοψης *

Πρόσοψη LED γυάλινη οθόνη βιντεοκάμερα

Οθόνη κουρτίνας LED για επιλογή

Η ψηφιακή οθόνη κουρτίνας LED προσόψεων διατίθεται σε διάφορα pixel pitch, για παράδειγμα, P6.25mm, P7.81mm, P10.4mm, P12.5mm, P15.6mm, P20mm, P25mm και P50mm, καθώς και με καινοτόμο RGB DIP ή SMD LED για εσωτερικές και εξωτερικές απαιτήσεις έργου.

 

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Εντός / εξωτερική οθόνη κουρτίνας LED

Silu`s LED οθόνη κουρτίνας   η σειρά χρησιμοποιείται κυρίως σε θεατρικές σκηνές, εκτελέσεις μεγάλης κλίμακας, μοντέρνες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, συνέδρια, τηλεοπτικά στούντιο, εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας όπως οι έννοιες, θεματικά πάρκα, εκθέσεις, οποιοδήποτε κτίριο με γυάλινους τοίχους όπως τράπεζες, εμπορικά κέντρα, θέατρα , αλυσίδες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη στο χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Οθόνη κουρτίνας LED   και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us