Οθόνη κουρτίνας LED

Οθόνη κουρτίνας LED

Οθόνη κουρτίνας LED   Σύντομη εισαγωγή

Η οθόνη κουρτίνας LED Silu είναι μια νέα γενιά ευελιξίας και απόδοσης του διαφανή   σύστημα απεικόνισης προσόψεων βίντεο τοίχου, το οποίο   εμφανίζει όμορφα δυναμικά έργα τέχνης, που σηματοδοτούν τα καταστήματα, τα καταστήματα και τα κτίρια των χρηστών εικονικά και συναφή. Παραδώστε πληροφορίες για εικόνες και βίντεο στη γεωγραφική κοινότητα και διαφημίστε σε μεγάλη κλίμακα.

Η οθόνη κουρτίνας πρόσοψης LED   είναι   να γίνετε παραγωγός εσόδων με έναν εντελώς νέο τρόπο.

* Διαφανή οθόνη κουρτίνας LED & Οθόνη πλέγματος με διαφανή LED *

Οθόνη LED Κουρτίνας Οθόνη LED Πλέγματος

* Βίντεο τοίχου πρόσοψης LED & Γυάλινη οθόνη πρόσοψης LED *

Τηλεοπτικός τοίχος οθόνης γυαλιού πρόσοψης LED

Οθόνη κουρτίνας LED για επιλογή

Η οθόνη κουρτίνας LED ψηφιακής πρόσοψης διατίθεται σε πολλές διαφορετικές θέσεις pixel, για παράδειγμα, P6.25mm, P7.81mm, P10.4mm, P12.5mm, P15.6mm, P20mm, P25mm και P50mm, καθώς και με καινοτόμα RGB DIP ή SMD LED για εσωτερικές και εξωτερικές απαιτήσεις έργου.

 

Οι τυπικές εφαρμογές του Οθόνη κουρτίνας LED / εξωτερικού χώρου

Οθόνη κουρτίνας LED Silu   Η σειρά χρησιμοποιείται κυρίως σε θεατρικές σκηνές, παραστάσεις μεγάλης κλίμακας, μοντέρνα μόδα ψυχαγωγίας, συνέδρια, τηλεοπτικά στούντιο, προσωρινές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας όπως έννοιες, θεματικά πάρκα, εκθέσεις, οποιοδήποτε κτίριο με γυάλινους τοίχους όπως τράπεζες, εμπορικά κέντρα, θέατρα , καταστήματα αλυσίδων, εμπορικά κέντρα.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση οπτικοποίησης   βιομηχανία, εστιάζουμε πάντα στην προηγμένη έρευνα σχεδιασμού   και τεχνολογία κατασκευής για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υψηλή απόδοση υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για μεγιστοποίηση των οικονομικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.

Γρήγορος σύνδεσμος: Οθόνη κουρτίνας LED   και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us