Στάδιο LED Οθόνη

Στάδιο LED Οθόνη

Στάδιο LED Οθόνη Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά προβολής LED της σειράς Silu είναι σχεδιασμένη ειδικά για γήπεδα, αρένες και παλέτες με ευρείες οπτικές γωνίες, υψηλές αναλογίες αντίθεσης, ανώτερη πιστότητα χρώματος και μηχανική ακρίβεια, η οποία είναι πρωτοπόρος στην εμφάνιση της μάρκας και της διαφήμισης των αθλητικών χορηγών, των διοργανωτών δημοσιότητα, βαθμολογίες παιχνιδιών και ζωντανή μετάδοση βίντεο.  

Η περίμετρος του σταδίου μας LED   η σειρά προβολών υιοθετεί λαμπτήρες SMD ή DIP LED υψηλής φωτεινότητας, ενσωματωμένα σήματα οδήγησης MBI υψηλής απόδοσης, διάσημο σύστημα τροφοδοσίας Meanwell Power, συστήματα ελέγχου Nova.

* Οθόνη LED Περιμετρικού Σταδίου & Διαφήμιση LED banner *

Στάδιο LED Οθόνη Περιμετρικών LED

* Στάδιο LED video wall *

Στάδιο LED Βίντεο τοίχου

Στάδιο αθλητικού προβολέα LED   για την επιλογή

Σειρά προβολής σειράς LED της Silu έχει διάφορους τύπους με διαφορετικές διατομές εικονοστοιχείων και μεγέθη γραφείων LED, | που είναι   χρησιμοποιείται για ενοικίαση και καθορίζεται στο εσωτερικούς χώρους ή το εξωτερικό   περιοχές. Παρέχουμε οθόνες LED περιμετρικού σταδίου, οθόνες LED banner γήπεδο, σηματοδοσίες LED γηπέδων και μεγάλες οθόνες βιντεοπροβολείς LED γήπεδο γήπεδο για να ικανοποιήσουν διάφορες χρήσεις.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Στάδιο LED Οθόνη

Η σειρά προβολής LED της σειράς Silu, σίγουρα, θα αποδείξει το ισχυρό και αποτελεσματικό θέμα για την επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό το προϊόν LED χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως στα γήπεδα και στις παλέτες, τόσο για εσωτερικές όσο και για υπαίθριες αθλητικές διοργανώσεις μέχρι το 0088 | απεικονίζουν εικόνες βίντεο, μάρκες και λογότυπα χωρίς τρεμόπαιγμα, τα οποία περιλαμβάνουν ζωντανές ροές βίντεο.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους μας και τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά οφέλη στην   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Στάδιο   Οθόνη LED και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us