Οθόνη LED σταδίου

Οθόνη LED σταδίου

Οθόνη LED σταδίου Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά οθόνης LED Silu`s είναι ειδικά σχεδιασμένη για στάδια, αρένες και παλέστρες με ευρείες γωνίες θέασης, υψηλές αναλογίες αντίθεσης, ανώτερη πιστότητα χρώματος και μηχανική ακρίβεια, η οποία είναι κορυφαία στην εμφάνιση της μάρκας και της διαφήμισης αθλητικών χορηγών, διοργανωτές » δημοσιότητα, σκορ παιχνιδιών και ζωντανή μετάδοση βίντεο.  

Η περίμετρος των σταδίων μας LED   Οι σειρές οθόνης υιοθετούν λαμπτήρες LED υψηλής φωτεινότητας SMD ή DIP, MBI υψηλής απόδοσης οδήγησης, διάσημο εμπορικό σήμα Meanwell Power supply, συστήματα ελέγχου Nova.

* Οθόνη LED περιμέτρου σταδίου & Οθόνη LED Banner *

Οθόνη LED σταδίου Περιμετρική οθόνη LED

* Τείχος βίντεο LED σταδίου *

Βίντεο τοίχου LED σταδίου

Οθόνη LED Sport Sport   για επιλογή

Η σειρά οθόνης LED του Silu`s έχει διάφορους τύπους με διαφορετικές θέσεις pixel και μεγέθη καμπίνας LED,   που είναι   χρησιμοποιείται για ενοικίαση και καθορίζεται στο   εσωτερικούς χώρους ή εξωτερικούς χώρους   περιοχές. Παρέχουμε οθόνες LED περιμέτρου σταδίου, οθόνες LED banner σταδίου, σήματα LED σταδίου και οθόνες τοίχου με μεγάλες οθόνες LED για να ικανοποιήσουμε μια ποικιλία χρήσεων.

Οι τυπικές εφαρμογές του Οθόνη LED σταδίου

Η σειρά οθόνης LED του Silu`s σίγουρα θα δείξει το ισχυρό και αποτελεσματικό θέμα για την επιχείρηση χειριστών, αυτό το προϊόν LED χρησιμοποιείται διαφορετικά στα γήπεδα και στα παλαίστρα, τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές αθλητικές εκδηλώσεις έως   εμφάνιση εικόνων βίντεο, επωνυμιών και λογότυπων χωρίς τρεμόπαιγμα, το οποίο περιλαμβάνει ζωντανές ροές βίντεο.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση οπτικοποίησης   βιομηχανία, εστιάζουμε πάντα στην προηγμένη έρευνα σχεδιασμού   και τεχνολογία κατασκευής για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υψηλή απόδοση υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για μεγιστοποίηση των οικονομικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.

Γρήγορος σύνδεσμος: Στάδιο   Οθόνη LED και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Building 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us