Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED Σύντομη εισαγωγή

Silu`s διαφανές   Η σειρά LED προβολής είναι ένα είδος προσαρμοσμένης οθόνης LED και είναι κατασκευασμένο από προηγμένο υλικό αλουμινίου χύτευσης CNC, υψηλό ποσοστό διαφάνειας, λεπτό και ελαφρύ γυάλινο πλαίσιο LED για εσωτερική ή εξωτερική ενοικίαση και σταθερές αγορές εγκατάστασης.

Η διάφανη σειρά LED μας   προσφέρει εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές χρήσης και μπορεί να παρέχεται ως επίπεδη (γυάλινη οθόνη LED), καμπύλες ή κυλινδρικές διαφανείς οθόνες βίντεο οθόνης LED.

* Διαφανές LED   οθόνη & γυάλινη οθόνη LED *

Διαφανής οθόνη LED με γυάλινη οθόνη LED

* Διαφανής τοίχος οθόνης LED 00145 | γυάλινο τοίχο LED βίντεο *

Διαφανής οθόνη LED Πλαϊνός τοίχος οθόνης LED

Διαφανής οθόνη LED εσωτερικού και εξωτερικού χώρου   για την επιλογή

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο   διαφανή οθόνη LED ή θέλετε ένα εκπληκτικό   διαφανή οθόνη αφισών LED, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη την απόσταση προβολής διαφόρων έργων για να επιλέξετε το καλύτερο κατάλληλο pixel pitch και να συναρμολογήσετε την τυποποιημένη μονάδα σε ένα μεγάλο διαφανές τοίχο οθόνης LED.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Διαφανής εσωτερική και εξωτερική   Οθόνη LED

Η δημοφιλής διαφανής LED οθόνη υψηλής ποιότητας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου έχει ήδη γίνει όλο και πιο δημοφιλής και   τέλεια λύση   για οποιεσδήποτε μορφές προβολής μέσων & διαφημιστικό πίνακα εφαρμόζεται ευρέως σε οικοδομικά γυαλί, κατάστημα & βιτρίνες καταστημάτων,   εμπορικό κέντρο, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις   και τα λοιπα.

Η διαφανής οθόνη μας LED συνιστάται να   τοποθετημένο μέσα στο γυάλινο τοίχωμα του κτιρίου ή στις πλευρικές τράπεζες του δρόμου, | καταστήματα ή καταστήματα.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη από την   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Διαφανές LED   Οθόνη και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us