Ιατρικό προϊόν

Ιατρικό προϊόν

Ιατρικό προϊόν   Σύντομη εισαγωγή

Ιατρικό προϊόν Silu   Η σειρά ανήκει στο είδος του ατομικού εξοπλισμού προστασίας (ΜΑΠ), το οποίο είναι η ελάχιστη προστασία για το προσωπικό στο COVID-19   περιστατικό. Οι διάφορες μάσκες προσώπου, για παράδειγμα, μάσκα προσώπου N95, μάσκα προσώπου KN95, ιατρική μάσκα προσώπου μίας χρήσης, μάσκα προσώπου μίας χρήσης. Και άλλα όπως, ιατρικά-χειρουργικά γάντια, ιατρικά-χειρουργικά ρούχα,   μηχανή υποστήριξης ζωής, ιατρικοί φορητοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, δοκιμαστικό προϊόν COVID-19 και ούτω καθεξής.

* Μάσκα NIOSH Medical N95 *

Ιατρική μάσκα προϊόντος N95

* Μάσκα προσώπου μίας χρήσης FDA *

Ιατρική Χειρουργική Μάσκα

* Μάσκα Cup Shape Niosh N95 *

Μάσκα Cup Shape N95

 

Ιατρικά προστατευτικά προϊόντα για επιλογή

Ιατρικό προϊόν   για την αποτροπή του COVID-19

Η Silu Technology δεν είναι κατασκευαστής για την παραγωγή των προϊόντων, αλλά μπορούμε να πάρουμε όλα τα προϊόντα απευθείας από τον κινέζικο κατασκευαστή κατά τη διάρκεια της επείγουσας απαιτούμενης περιόδου και σίγουρα χρεώνουμε μια χαμηλή τιμή. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αντί για   η μεγάλη μας επιχείρηση, αλλά σε   την ειδική περίοδο, όλοι έχουμε την ευθύνη   και πρέπει να κάνει κάτι για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποτρέψουν το COVID-19 και να διατηρήσουν τους ανθρώπους που ζουν στη γη υγιείς και ασφαλείς.  

" Βρισκόμαστε σε αποφασιστικό σημείο,   τις τελευταίες ημέρες, ο αριθμός των νέων περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο έχει ξεπεράσει όλο και περισσότερο " , όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι από τη θετική πλευρά, υπάρχει ' το σήμα ότι " όταν κάνετε μέτρο περιορισμού όπως κάνει η Κίνα, μπορείτε πραγματικά να δείτε μια μείωση των περιπτώσεων και τελικά μπορεί να περιοριστεί. "   Από την άλλη πλευρά, η αύξηση των περιπτώσεων στον υπόλοιπο κόσμο είναι τα πραγματικά κακά νέα, και στη συνέχεια οι δύο (πλευρές) συνδυάζονται, δείχνει ότι βρισκόμαστε στην πραγματικότητα σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση όπου η εστία μπορεί να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, με βάση για το πώς το χειριζόμαστε " , " Επιθετικά, πρώιμα μέτρα μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση προτού ο ιός φτάσει στο βάθος " .

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα της διεθνούς βιομηχανίας εισαγωγών και εξαγωγών. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για μεγιστοποίηση των οικονομικών και ζωτικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.  

Γρήγορος σύνδεσμος: Ιατρικό προϊόν   και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us