Ιατρικό προϊόν

Ιατρικό προϊόν

Ιατρικό προϊόν    Σύντομη εισαγωγή

Το ιατρικό προϊόν του Silu   Η σειρά αυτή ανήκει στο είδος του εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE), το οποίο αποτελεί την ελάχιστη προστασία για το προσωπικό στο COVID-19   περιστατικό. Οι διάφορες μάσκες προσώπου, για παράδειγμα, μάσκα προσώπου N95, μάσκα προσώπου KN95, ιατρική μάσκα προσώπου μίας χρήσης, μάσκα προσώπου μίας χρήσης. Και άλλα, ιατρικά χειρουργικά γάντια, ιατρικά-χειρουργικά ρούχα, 00132 | μηχανή υποστήριξης της ζωής, ιατρικούς φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας, δοκιμαστικό προϊόν COVID-19 και ούτω καθεξής.

* Μάσκα προσώπου N95 *

ιατρικό προϊόν

* Μόλις χρησιμοποιήσετε τη χειρουργική μάσκα προσώπου *

Ιατρικό προϊόν N95 Μάσκα προσώπου

Ιατρικά προστατευτικά προϊόντα για επιλογή

Ιατρικό προϊόν    για την πρόληψη του COVID-19

Η Silu Technology δεν είναι κατασκευαστής για την παραγωγή των προϊόντων, αλλά μπορούμε να πάρουμε όλα τα προϊόντα κατευθείαν από τον κινέζο κατασκευαστή κατά τη διάρκεια της επείγουσας ανάγκης περιόδου, και σίγουρα χρεώνουμε χαμηλή τιμή. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αντί για   την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα, αλλά στο   την ειδική περίοδο, όλοι έχουμε την ευθύνη   και πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποτρέψουν το COVID-19 και να κρατήσουν τους ανθρώπους που ζουν στη γη υγιείς και ασφαλείς.  

 " Βρισκόμαστε σε καθοριστικό σημείο,   για τις τελευταίες ημέρες, ο αριθμός των νέων περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο υπερέβη όλο και περισσότερο " , όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι από τη θετική πλευρά, εκεί | s το σήμα που " όταν κάνετε μέτρα περιορισμού όπως η Κίνα κάνει, μπορείτε πραγματικά να δείτε μια μείωση των περιπτώσεων και τελικά μπορεί να περιοριστεί. "   Από την άλλη πλευρά, η αύξηση των περιπτώσεων στον υπόλοιπο κόσμο είναι τα πραγματικά κακά νέα, τότε τα δύο (πλευρές) σε συνδυασμό, δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ λεπτή κατάσταση όπου το ξέσπασμα μπορεί να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, με βάση για το πώς το χειριζόμαστε " , " Τα επιθετικά, έγκαιρα μέτρα μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση πριν από την εμφάνιση του ιού. " .

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα της διεθνούς βιομηχανίας εισαγωγής και εξαγωγής. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά και τα οφέλη ζωής στην   χρήση του ταμείου.  

Γρήγορη σύνδεση: Ιατρικό προϊόν   και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us