Ψηφιακός πίνακας διαφημίσεων

Ψηφιακός πίνακας διαφημίσεων

Ψηφιακός πίνακας διαφημίσεων Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά προβολής LED ψηφιακών πινακίδων της Silu είναι ανθεκτική, αξιόπιστη και αδιάβροχη με προστασία IP65 + & σκόνη   που προσφέρουν εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης με απαράμιλλα επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης, τα οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις διαφημιστικές αγορές μεγάλων μεγεθών εκτός των οικιακών μέσων (OOHM).

Η ψηφιακή μας οθόνη LED είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας λάμπες SMD ή DIP LED, υψηλής απόδοσης MBI 16bits οδήγησης ICs, ιδιωτικό διπλό εφεδρικό πάχος PCB πάχους 1.6mm, σταθερή τροφοδοσία μάρκας Meanwell και χάλυβα ή αλουμίνιο υαλοκαθαριστήριο LED.

* Ψηφιακή πινακίδα LED *

Ψηφιακός πίνακας διαφημίσεων

* Υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα βίντεο LED 00145 | Διαφήμιση LED   Πίνακας διαφημίσεων *  

LED Video Billboard

Εξωτερική περιοχή ψηφιακών πινακίδων για επιλογή

Η υπαίθρια ψηφιακή φωτογραφία του Silu   LED σειρά προβολής είναι διαθέσιμη   σε μια ποικιλία από εικονοκύτταρα για να ταιριάζουν σε όλες τις υπαίθριες εφαρμογές σταθερής διαφήμισης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το υλικό από χάλυβα ή αλουμίνιο ή το μπροστινό και πίσω μέρος συναρμολόγησης των μονάδων LED   για να ταιριάζει με διαφορετικές μεθόδους εγκατάστασης και θέσεις.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Ψηφιακή οθόνη LED διαφημίσεων

Silu   υπαίθρια ψηφιακή οθόνη LED με οθόνη προβολής δημιουργεί την τέλεια εικόνα ανά πάσα στιγμή, ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως, και   έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε κυκλοφοριακές οδούς, σούπερ μάρκετ, γήπεδο αθλητικών παιχνιδιών, πλευρές δρόμων και δημόσια πάρκα κλπ. για να ενημερώσουν το διαφημιστικό μήνυμα, τις εικόνες και τα βίντεο.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη από την   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: LED ψηφιακή πινακίδα   και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us