Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου Σύντομη εισαγωγή

Η σειρά εξωτερικών LED της Silu έχει σχεδιαστεί ειδικά για ενοικίαση εξωτερικού χώρου και σταθερές εγκαταστάσεις, η οποία είναι   καλύτερη λύση οπτικοποίησης σε   παραστάσεις, επωνυμία, διαφήμιση και συναφή έργα και εφαρμογές. Οι εξωτερικές σειρές οθόνης LED διατίθενται σε ελκυστική τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και την αξιοπιστία, αξιοποιώντας την εμπειρία μας με την τεχνολογία LED υψηλών προδιαγραφών.

Η σειρά LED εξωτερικού χώρου είναι IP65 / IP67 * αδιάβροχη και αδιάβροχη για να ταιριάζει σε εξωτερικά περιβάλλοντα, υψηλή φωτεινότητα για να εγγυηθεί ότι τα περιεχόμενα μπορούν να παρακολουθούνται καθαρά στο φως του ήλιου.

* Πίνακας διαφημίσεων LED εξωτερικής διαφήμισης *

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

* Εξωτερικός τοίχος βίντεο LED για αγορές ενοικίασης *

Οθόνη LED ενοικίασης εξωτερικού χώρου

Διάφορα LED Pixel Pitches Εξωτερική οθόνη LED για επιλογή

Εξωτερική οθόνη LED   μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθερή εγκατάσταση εξωτερική πινακίδα LED ή ως είδος εξωτερικού τοίχου βίντεο LED για εκδηλώσεις ενοικίασης. Όταν ο πελάτης σκοπεύει να επιλέξει ένα αξιόπιστο προϊόν, τότε χρειάζεται   για να μάθετε ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος εξωτερικής οθόνης.

Οι τυπικές εφαρμογές του Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Silu's outdoor   Σειρά οθόνης LED   έχει ήδη   Χρησιμοποιείται συχνά για διαφημιστικές πινακίδες LED σε εξωτερικούς χώρους, διαφημιστικές πινακίδες, επίδειξη μόδας, εκδηλώσεις ενοικίασης, εμπορικά κέντρα, σταθμοί, αεροδρόμια, στάδια, υπαίθριες εκδρομές & παραστάσεις   και άλλους εξωτερικούς αεραγωγούς όπου οι εξωτερικές οθόνες LED ενδέχεται να διατίθενται σε χρήσεις.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση οπτικοποίησης   βιομηχανία, εστιάζουμε πάντα στην προηγμένη έρευνα σχεδιασμού   και τεχνολογία κατασκευής για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υψηλή απόδοση υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για μεγιστοποίηση των οικονομικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.

Γρήγορος σύνδεσμος: Εξωτερική   Οθόνη LED και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us