Εξωτερική οθόνη LED

Εξωτερική οθόνη LED

Εξωτερική οθόνη LED Σύντομη εισαγωγή

Η εξωτερική σειρά προβολής LED της Silu είναι ειδικά σχεδιασμένη για υπαίθρια ενοικίαση και σταθερές εγκαταστάσεις, η οποία αποτελεί   καλύτερη λύση απεικόνισης στην   τις επιδόσεις, το branding, τη διαφήμιση και τα συναφή έργα και εφαρμογές. Η σειρά υπαίθριων οδηγήσεών μας έρχεται σε ελκυστική τιμή χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και την αξιοπιστία, αξιοποιώντας την εμπειρία μας με τεχνολογία LED υψηλής τεχνολογίας.

Η εξωτερική σειρά LED είναι IP65 / IP67 * βαθμολογία αδιάβροχη και σκόνη για να ταιριάζει σε υπαίθρια περιβάλλοντα, υψηλή φωτεινότητα για να εγγυηθεί το περιεχόμενο μπορεί να παρακολουθείται καθαρά στο φως του ήλιου.

* Υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα με οθόνη LED *

Εξωτερική οθόνη LED

* Εξωτερική τοιχοποιία LED για αγορές ενοικίασης *

Υπαίθρια Ενοικίαση Οθόνης LED

Διάφορα εικονοστοιχεία Pixel Εξωτερική οθόνη LED για επιλογή

Εξωτερική οθόνη LED   μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπαίθρια οθόνη LED σταθερής εγκατάστασης ή ως εξωτερικό τοίχο βίντεο LED για εκδηλώσεις εκμίσθωσης. Όταν ο πελάτης σχεδιάζει να επιλέξει ένα αξιόπιστο προϊόν, τότε χρειάζεται   για να μάθετε ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος υπαίθριας οδήγησης οθόνης.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Εξωτερική οθόνη LED

Silu's υπαίθρια   LED οθόνη σειράς   έχει ήδη   διαφόρων τύπων για υπαίθρια διαφήμιση διαφημιστικές πινακίδες LED, διαφημιστικές πινακίδες σήμανσης, παρουσιάσεις μόδας, ενοικιάσεις, εμπορικά κέντρα, σταθμοί, αεροδρόμια, γήπεδα, υπαίθρια περιοδεία 00145 | παραστάσεις   και άλλες εξωτερικές οπές αερισμού όπου οι εξωτερικές οθόνες LED μπορεί να είναι διαθέσιμες στις χρήσεις.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους μας και τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά οφέλη στην   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Εξωτερική   Οθόνη LED και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us