Καμπύλη οθόνη LED

Καμπύλη οθόνη LED

Καμπύλη οθόνη LED    Σύντομη εισαγωγή

Silu`s εσωτερική και εξωτερική καμπύλη   Η σειρά LED οθόνη είναι ένα είδος μοναδικής εύκαμπτης LED οθόνης που αναπτύσσεται ταχέως τα τελευταία χρόνια, χάρη στον ειδικό μηχανικό σχεδιασμό της, προσφέροντας γρήγορο χρόνο ρύθμισης, μειωμένο μικροαλλαγές και εύκολη εξυπηρέτηση που είναι ιδανικά για ενοικίαση και ψηφιακή | εφαρμογές πινακίδας.

Το εύκαμπτο   Η σειρά LED προβολής έχει 2 διαφορετικές κλάσεις, ο καμπύλος βιντεοταινός LED έχει ρυθμιστεί κατά +/- 15 μοίρες ρύθμιση γωνίας   κλειδώματος του πίνακα, η μαλακή μονάδα οθόνης LED είναι ευέλικτη. Έτσι λοιπόν το " καμπύλη προς τα μέσα, καμπύλη προς τα έξω, καμπύλη σχήματος S " μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τα ευέλικτα προϊόντα οθόνης LED με οθόνη τοίχου.

* Εσωτερική καμπύλη οθόνη LED *

Κατακόρυφη οθόνη LED με οθόνη LED

* Εξωτερική καμπύλη οθόνη LED *

Ευέλικτη οθόνη LED

Εσωτερικό & Εξωτερική ευέλικτη   LED σειρά προβολής για επιλογή

Εταιρεία τεχνολογίας Silu   σχεδιάζει και παρέχει πολλαπλές λειτουργίες εσωτερικών και εξωτερικών ευέλικτων   σχήματα   Οθόνη LED για τις επιλογές των συνεργατών μας και των πελατών μας.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Καμπύλη οθόνη Οθόνης LED

Silu`s ευέλικτη εσωτερική και εξωτερική καμπύλη σειρά οθόνη LED είναι μια σειρά από   δημιουργικό και προσαρμοσμένο προϊόν οπτικοποίησης LED για διάφορους χώρους και περιστάσεις, για παράδειγμα,   διαφημιστικές ψηφιακές πινακίδες, θέατρα, εκθέσεις, | υπόβαθρα βιντεοκάμερας φόντου,   τηλεοπτικά κανάλια, εμπορικά κέντρα,   γήπεδα, συναυλίες, εκθεσιακούς χώρους, παραστάσεις κλπ.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη από την   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Καμπύλη LED   Οθόνη και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us