Ένδειξη LED μπροστινής πρόσβασης

Ένδειξη LED μπροστινής πρόσβασης

Ένδειξη LED μπροστινής πρόσβασης Σύντομη εισαγωγή

Ενσωματωμένη οθόνη προβολής προσπέλασης της Silu   έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσωτερική ή εξωτερική μίσθωση και σταθερές εγκαταστάσεις σε LED video wall, εκδηλώσεις ενοικίασης, DOOH (διαφήμιση) και σχετικές εφαρμογές. Το είδος της οθόνης LED έχει τη δυνατότητα μπροστινής συντήρησης, μπροστινής συντήρησης και μπροστινής πρόσβασης, που σημαίνει ότι η οθόνη LED είναι εύκολη και γρήγορη για συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, οι χειριστές μπορούν να διατηρούν εύκολα την οθόνη LED από την μπροστινή πλευρά της μεγάλης λυχνίας LED Οθόνη βίντεο τοίχου.

Η εμπρόσθια οθόνη LED μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και κόστος για εγκατάσταση και συντήρηση.

* Ενδείξεις LED εσωτερικού χώρου μπροστινής συντήρησης *

Ένδειξη LED μπροστινής πρόσβασης σε εσωτερικούς χώρους

* Εξωτερικές ενδείξεις LED μπροστινής συντήρησης *

Εξωτερική οθόνη LED μπροστινής συντήρησης

Διάφορα εικονοστοιχεία Ένδειξη LED με μπροστινή πρόσβαση για την επιλογή

Οι μπροστινές οθόνες προβολής προσπελάσματος LED περιλαμβάνουν   οι εσωτερικές οθόνες LED συντήρησης μπροστινής συντήρησης και οι εξωτερικές οθόνες LED συντήρησης μπροστά, κάτω από τις διάφορες τιμές των εικονοστοιχείων του   μπροστινή συντήρηση, προβολές LED   είναι για   τις επιλογές των πελατών και των εταίρων.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Front Access   Οθόνη LED

Η εταιρεία τεχνολογίας Silu έχει αναπτύξει και   αντιμετωπίζονται σε μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές πολύχρωμες ηλεκτρονικές μπροστινές προσβάσεις   Τα LED προβάλλονται με έναν πολύ καινοτόμο τρόπο, τα οποία χρησιμοποιούνται γενικά για σκοπούς μαζικής ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης και διαφημίσεως   σε παραστάσεις, θέατρα, γήπεδα, τηλεοπτικούς σταθμούς, ενοικιάσεις, εμπορικά κέντρα, εμπορικά κτίρια κ.λπ.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους μας και τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα οικονομικά οφέλη στην   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: Ένδειξη LED μπροστινής προσπέλασης και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us