Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει κάποιες περισσότερο πριν από την αγορά των οθονών LED

Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει κάποιες περισσότερο πριν από την αγορά των οθονών LED

Εδώ είναι μερικές σημαντικές διαφορές μεταξύ των σημάτων LED και αυτό που δεν γνωρίζετε θα μπορούσε να καταλήξει να σας βλάψει ... στο πορτοφόλι. Εάν δεν ξέρετε τι να προσέξετε, πιθανότατα δεν θα είστε ικανοποιημένοι με την οθόνη LED σας, ίσως όχι στην αρχή, αλλά θα καταλήξετε δυστυχισμένος.

 

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι να σας δώσει τα εργαλεία για να λάβετε μια εκπαιδευμένη απόφαση σχετικά με την αγορά ενός Έγχρωμου LED Sign ή LED Οθόνης ή ενός Monochrome LED Sign ή LED Display.

LED Λάμπα

 

Τι είναι ένα LED;

 

Το LED σημαίνει δίοδος εκπομπής φωτός. Εντάξει, αυτό δεν απαντά ακόμα στην ερώτηση, τι είναι ένα LED;

 

Βασικά, ένα LED είναι ένας μικρός λαμπτήρας. Ωστόσο, είναι διαφορετικό από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως σε λίγους βασικούς τομείς:

 

* Δεν έχουν ένα νήμα

 

* Είναι πιο αποτελεσματικές

 

* Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το νήμα σε έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως είναι εκεί όπου παράγεται το φως. Το νήμα θερμαίνεται με ηλεκτρισμό και το αποτέλεσμα είναι ελαφρύ. περίπου. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε «Το αποτέλεσμα είναι φως και θερμότητα». Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Επειδή το αντικείμενο ενός λαμπτήρα είναι να παράγει φως που σημαίνει ότι η ενέργεια / ηλεκτρισμός που χρησιμοποιείται για την παραγωγή θερμότητας χάνεται! Έχετε αγγίξει ποτέ έναν λαμπτήρα που ήταν για λίγο; Χρειάστηκε ηλεκτρική ενέργεια για να γίνει ο λαμπτήρας ζεστός. Όταν ο λαμπτήρας σας χρησιμοποιεί ένα νήμα, δεν υπάρχει τρόπος γύρω από τη σπατάλη θερμότητας / ηλεκτρισμού.

 

Οι λυχνίες LED δεν χρησιμοποιούν νήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιο αποδοτικοί, σχεδόν όλος ο ηλεκτρισμός χρησιμοποιείται για την παραγωγή φωτός, όχι θερμότητας! Με άλλα λόγια, δεν κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι για να τρέξει ένα σήμα LED επειδή τα LED είναι τόσο αποτελεσματικά. Τα παλιά σήματα μεταβλητών μηνυμάτων που χρησιμοποίησαν βολβοί πυρακτώσεως έτρεξαν μαζικούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ύψους $ 500 ανά μήνα Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Με την εμφάνιση των LED σε σημεία, οι ηλεκτρικοί λογαριασμοί μειώθηκαν στα $ 50 ή λιγότερο ανά μήνα.

 

Τα LED που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα σήματα LED βαθμολογούνται για να διαρκούν περίπου 100.000 ώρες (περίπου 11 χρόνια). Αυτό είναι πολύ καιρό.

 

Στις παλιές μέρες των μεταβλητών πινακίδων μηνυμάτων (οι οποίες χρησιμοποιούσαν λάμπες πυρακτώσεως όχι LEDs) που λειτουργούσαν το σήμα ήταν πολύ ακριβό επειδή έπρεπε να έχετε ένα συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών για να αλλάζετε τους βολβούς κάθε μήνα. Αυτό μόνο θα μπορούσε να σας κοστίσει $ 200 ή και περισσότερο ανά μήνα. Ευτυχώς η μακρά διάρκεια ζωής των σημάτων LED καθιστά αυτές τις ακριβές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ένα πράγμα του παρελθόντος.

SMD Lamp

 

Βασικά στοιχεία σημείων LED

 

Τώρα που ξέρετε τι είναι μια LED, υπάρχουν 3 βιομηχανικοί όροι για τα σήματα LED που πρέπει να καταλάβετε.

 

*Εικονοκύτταρο

 

*Πίσσα

 

*Μήτρα

 

Οι μεμονωμένες λυχνίες LED ομαδοποιούνται σε αυτό που είναι γνωστό ως «εικονοστοιχείο». Ο αριθμός των LED σε κάθε εικονοστοιχείο ποικίλλει. Θα μπορούσε να υπάρχει μία LED ή 25 LEDs σε ένα εικονοστοιχείο.

 

Ο βασικός παράγοντας που καθορίζει τον αριθμό των LED σε ένα εικονοστοιχείο είναι το «βήμα» των εικονοστοιχείων στο σήμα LED. Το βήμα είναι η απόσταση από το κέντρο ενός εικονοστοιχείου έως το κέντρο του επόμενου εικονοστοιχείου. Το γήπεδο καθορίζει πόσο ευκρινές θα είναι η εικόνα.

 

Αν υπάρχουν 2 σήματα LED που κάθεται δίπλα-δίπλα και το καθένα έχει το ίδιο ύψος και πλάτος, αλλά έχουν διαφορετικές θέσεις, το σήμα LED με μικρότερο και αυστηρότερο βήμα θα έχει περισσότερα pixel και επομένως καλύτερη ανάλυση.

 

Επιλέγοντας το σωστό βήμα όταν αγοράζετε ένα σήμα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα καθώς και να σας πάρει την κατάλληλη ανάλυση για την συγκεκριμένη εφαρμογή σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την ενότητα για την επιλογή του κατάλληλου μεγέθους LED σημάδι.

 

Ο τρίτος όρος είναι «μήτρα». Ο πίνακας αποτελείται από τον αριθμό των pixel υψηλών και τον αριθμό των pixel πλάτος ενός σήματος LED είναι. Ο πίνακας καθορίζει το φυσικό μέγεθος του σημείου. Εάν ένα σήμα LED είναι 24 pixels ύψος και 96 pixels πλάτος, η μήτρα είναι 24x96.

Φως

 

Με μονοχρωματικές πινακίδες και με εσωτερική πινακίδα, η μήτρα καθορίζει πόσες γραμμές κειμένου μπορείτε να βάλετε στο σημείο, καθώς και πόσοι χαρακτήρες θα χωρέσουν σε κάθε γραμμή. Με προγραμματιζόμενα χρώματα LED υπογράφει το πλέγμα καθορίζει το συνολικό χώρο που έχετε. Μια σύντομη λέξη της προσοχής, έχοντας τη σωστή αναλογία ύψους προς πλάτος είναι CRITICAL σε έγχρωμες ενδείξεις LED, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε ένα επαγγελματικό σήμα LED για να βοηθήσετε στον καθορισμό του καλύτερου μήτρας για το σήμα χρώματος LED.

Ο Πελάτης πρέπει να γνωρίζει κάποιες περισσότερο πριν την αγορά των Οθονών LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us