Οθόνη LED

Οθόνη LED

Οθόνη LED    Σύντομη εισαγωγή

Εσωτερικό του Silu & η εξωτερική σειρά LED προβολής είναι όλο και πιο δημοφιλής στις αγορές οπτικοποίησης υψηλής τεχνολογίας, η οποία έχει   σφιχτή και απρόσκοπτη δυνατότητα συναρμολόγησης, πρόσβαση μπροστά και πίσω, δηλαδή μονάδες οδήγησης, | η τροφοδοσία ρεύματος και η κάρτα λήψης μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από το μπροστινό μέρος του τοίχου οθόνης LED. Ο εσωτερικός και εξωτερικός μας υψηλής ευκρίνειας   Η οθόνη LED μπορεί να είναι μια καλύτερη και ποιοτικότερη λύση απεικόνισης για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις και τις διαφημίσεις | περιστασιακά.

Ο τοίχος οθόνης LED μας φέρνει μια   υψηλό ποσοστό ανανέωσης (> 3840Hz), υψηλή ανάλυση (2K, 4K, ακόμη και 8Κ), εξαιρετική ορατότητα και ανώτερη εικόνα και βίντεο   ποιότητα.

* Ενοικίαση LED τοίχου οθόνης *

Οθόνη LED για εγκατάσταση εγκατάστασης

* Σταθερό LED τοίχου οθόνης *

Οθόνη LED για σταθερή εγκατάσταση

LED Οθόνη σειρά προϊόντων για την επιλογή

Η Silu προσφέρει υψηλής απόδοσης και ποιότητας προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής οθόνης LED σε διάφορες διαμορφώσεις και   pixel pitches, το οποίο μπορεί επίσης να προσαρμοστεί. Επιλέξτε τις παρακάτω επιλογές και δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα.

Οι Τυπικές Εφαρμογές του Εσωτερικό & Εξωτερική οθόνη LED

Silu`s υψηλής απόδοσης εσωτερική και εξωτερική σειρά LED οθόνη είναι μια σειρά από   υπέροχο προϊόν οπτικοποίησης LED για κάθε είδους φεστιβάλ, συναυλίες, μεγάλες εκδηλώσεις ή συναντήσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις 00145 | εκθέσεις,   ψηφιακές πινακίδες,   αθλητικές εκπομπές, | προβολές ταινιών, βιντεοπαιχνίδια και ούτω καθεξής.

Γιατί να επιλέξετε τεχνολογία Silu;

Η τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση απεικόνισης   στη βιομηχανία, πάντα εστιάζουμε στην προηγμένη τεχνολογική έρευνα   και την κατασκευή τεχνολογίας για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποτελεσματικότητα για τους εταίρους και τους πελάτες μας, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οικονομικά οφέλη από την   χρήση του ταμείου.

Γρήγορη σύνδεση: LED   Οθόνη και Αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us