Έξυπνο προϊόν

Έξυπνο προϊόν

Έξυπνο προϊόν   Σύντομη εισαγωγή

Το έξυπνο προϊόν της Silu αναφέρεται σε κάθε είδους συσκευή, όργανο ή μηχανή με υπολογιστική ικανότητα επεξεργασίας. Μια πλήρως λειτουργική έξυπνη συσκευή πρέπει να έχει μια ευαίσθητη και ακριβή λειτουργία αντίληψης, σωστή λειτουργία σκέψης και κρίσης και αποτελεσματική λειτουργία εκτέλεσης.

* Προϊόν φορητού υπολογιστή *

Έξυπνο προϊόν φορητού υπολογιστή Chromebook

* Προϊόν Tablet *

Προϊόν Tablet

Διάφορα έξυπνα προϊόντα   για επιλογή

Τα έξυπνα προϊόντα ή ο ευφυής εξοπλισμός είναι ένα είδος εξαιρετικά αυτοματοποιημένου εξοπλισμού μηχατρονικής. Λόγω της σύνθετης δομής του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο σύστημα, οπότε έχει υψηλές απαιτήσεις για την αξιοπιστία του ευφυούς εξοπλισμού. Ο δείκτης αξιοπιστίας των ηλεκτρονικών προϊόντων καθορίζεται από την αξιοπιστία των εξαρτημάτων, τον τεχνικό σχεδιασμό, το τεχνολογικό επίπεδο και την τεχνική διαχείριση. Για να βελτιωθεί η αξιοπιστία των προϊόντων, είναι απαραίτητο να κυριαρχήσουμε το νόμο περί αποτυχίας των προϊόντων. Μόνο όταν έχουμε πλήρη κατανόηση του νόμου περί αποτυχίας των προϊόντων, μπορούμε να λάβουμε αποτελεσματικά μέτρα για τη βελτίωση της αξιοπιστίας των προϊόντων υπολογιστών.

Οι τυπικές εφαρμογές του Έξυπνο προϊόν

Προς το παρόν, η έξυπνη εκπαίδευση, η έξυπνη ψυχαγωγία ή ακόμη και το έξυπνο σπίτι μόλις αναδύεται και ο πυρήνας της εποχής του Διαδικτύου των πραγμάτων 1.0 θα είναι " τεχνολογία " . Αυτό που λείπουν οι περισσότεροι παραδοσιακοί κατασκευαστές είναι η δύναμη ανάπτυξης του συνδυασμού υλικού και λογισμικού. Επομένως, σε αυτό το στάδιο, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε το κοινό   θέστε μια καλή βάση με ένα σύνολο αποτελεσματικών και γρήγορων λύσεων Μετά την ίδρυση του έξυπνου σπιτιού, αρχικά τοποθετείται η αγορά, ο πυρήνας του Διαδικτύου της εποχής των πραγμάτων 2.0 θα μεταφερθεί στο " υπηρεσία " .

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία Silu;

Τεχνολογία Silu και η ομάδα της   έχουν πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής στον τομέα του προϊόντος LED   και λύση οπτικοποίησης   βιομηχανία, εστιάζουμε πάντα στην προηγμένη έρευνα σχεδιασμού   και τεχνολογία κατασκευής για τη βελτίωση του προϊόντος   ποιότητα, υψηλή απόδοση υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη. Το μόνο που κάνουμε ή θα κάνουμε είναι να αυξήσουμε   αποδοτικότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για μεγιστοποίηση των οικονομικών οφελών στο   αξιοποίηση κεφαλαίων.

Γρήγορος σύνδεσμος: Έξυπνο προϊόν και αρχική σελίδα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-23243136
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Building 1, Lebao Industrial Zone, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα

Send Us an Email

contact us