Αεροδρόμιο LED οθόνη Έργα

Έργα προβολής LED αεροδρομίου

Τι είδους οθόνη LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα αεροδρόμια; πολλοί και πολλοί χρήστες θέλουν να το γνωρίζουν με σαφήνεια. Έτσι λοιπόν, ας μιλήσουμε περισσότερο για τις οθόνες LED για τα αεροδρόμια.

 

Συγχαρητήρια, πρώτον, ότι ο όμιλος SILU έχει κερδίσει περισσότερα από 1000 τ.μ. έργα LED Display στην Ινδονησία, μερικά led προβολές είναι P4mm για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, ορισμένα είναι P10mm για υπαίθρια χρήση και κάποια είναι οθόνη LCD μάσκας   για εσωτερική χρήση.

 

Για τις εσωτερικές οθόνες LED χρήσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε πού θα εγκατασταθεί η οθόνη LED και τι θέλει να δείξει ο χρήστης στην οθόνη LED; Αφού λάβουμε τις απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις, θα έχουμε μια λύση στο μυαλό. Για παράδειγμα, η εσωτερική οθόνη LED στο αεροδρόμιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή διαφημιστικών βίντεο, πληροφοριών πτήσης, πληροφοριών κυκλοφορίας κλπ. Η οθόνη LED θα εγκατασταθεί σε ή κατά   τα τείχη, οπότε ο   Οθόνη LED   πρέπει να διατηρείται   από την μπροστινή πλευρά, αυτό είναι το βασικό σημείο, από, πάντα θα σιγουρευτούμε ότι οι επιβάτες μπορούν να διαβάσουν τα περιεχόμενα καθαρά   που εμφανίζονται στις οθόνες LED, οπότε το ύψος των pixel στο LED του αεροδρομίου θα είναι περίπου 4mm, δηλαδή οι επιβάτες μπορούν να διαβάσουν τα περιεχόμενα σε απόσταση από 2 mtres έως 10 μέτρα, που είναι το βασικό αίτημα για τη λύση LED Display. Εν τω μεταξύ, οι οθόνες LED πρέπει να είναι   τα προϊόντα υψηλού επιπέδου, προκαλούν τον χρόνο λειτουργίας περισσότερο από 18 ώρες   ημέρα με 7 ημέρες εργασίας, έτσι ώστε τα LED που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι ένας τύπος ποιότητας και λειτουργιών.

 

Για εξωτερικές οθόνες LED, εγκατεστημένες σαν πίνακες διαφημίσεων μέσα ή έξω   το αεροδρόμιο (οθόνη LED του αεροδρομίου), είναι μεγάλα που χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημιστικών βίντεο ή εικόνων για επιβάτες που έρχονται και φεύγουν, οπότε το LED Display πρέπει να έχει απόσταση θέασης από 10 μέτρα έως 100 μέτρα, αδιάβροχο και dustproof είναι τα βασικά αιτήματα. το αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά στον ωκεανό, θα πρέπει να εξετάσουμε το σιδερένιο ντουλάπι μπορεί να είναι αντιδιαβρωτική. Οι συμβατικές οθόνες LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπαίθριες πινακίδες, ειδικά οι χρήστες έχουν υψηλή ποιότητα και διαμόρφωση   ζήτηση.

 

Για το βίντεο τοίχου LCD, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στην αίθουσα ελέγχου της αρχής του αερολιμένα, η οθόνη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με το CCTV.   Δεν θα   επιλέξτε LED μικρού pixel pitch Εμφανίζει αντί για τις οθόνες LCD για ανάλυση κόστους.

 

Τώρα, ας περιμένουμε   και να δουν σύντομα τις φωτογραφίες του ολοκληρωμένου έργου.

Έργα προβολής LED αεροδρομίου

Έργα προβολής LED αεροδρομίου

Έργα προβολής LED αεροδρομίου

Αεροδρόμιο LED οθόνη Αεροδρόμιο LED οθόνη αεροδρόμιο LED Video Wall έργα

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us