Πώς να βρείτε προμηθευτή LED στην Κίνα;

Πώς να βρείτε έναν προμηθευτή LED στην Κίνα;

Η Κίνα είναι ένας από τους κορυφαίους κόμβους LED και φωτισμού στον κόσμο, και η LED   Η βιομηχανία κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο για τα ποιοτικά της προϊόντα. Επιπλέον, η βιομηχανία είναι κορεσμένη με αρκετούς κατασκευαστές LED, οι οποίοι ανταγωνίζονται συνεχώς ο ένας τον άλλον όσον αφορά τα καλύτερα προϊόντα. Επομένως, εάν θέλετε να εισαγάγετε LED, η Κίνα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να τα αποκτήσετε.

 

Τούτου λεχθέντος, βρίσκοντας ένα   Η εταιρεία LED στην Κίνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η αγορά είναι κορεσμένη με πολλές εταιρείες LED, οι οποίες μπορούν να κάνουν την επιλογή της καλύτερης μιας αποθαρρυντική εργασία. Επιπλέον, βρίσκοντας ένα καλό LED   εταιρεία μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη, ειδικά αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ την Κίνα πριν. Αλλά μην το αφήσετε να σας αποθαρρύνει, καθώς αυτό το άρθρο διαθέτει έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο παροχής του καλύτερου προμηθευτή / εταιρείας LED στην Κίνα.

 

Πώς να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή LED στην Κίνα;

1. Κανάλι σε πηγή

Πώς να βρείτε προμηθευτή LED στην Κίνα

 

Το πρώτο βήμα για την εύρεση μιας καλής εταιρείας LED είναι να εντοπίσετε πρώτα ένα κανάλι όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Υπάρχουν πολλά κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό, αλλά τα καλύτερα περιλαμβάνουν:

 

α) Google

 

Μία από τις καλύτερες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται κατά την αναζήτηση εταιρειών LED στην Κίνα είναι η Αναζήτηση Google. Με αναζήτηση “ το LED   εταιρεία προμηθευτή προμηθευτής κατασκευαστής εξαγωγέας στην Κίνα ” , μπορείτε να βρείτε μια λίστα με πολλές εταιρείες που μπορείτε να εξετάσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, δείτε όλες τις εταιρείες που εμφανίζονται στις σελίδες 1 έως 5 των αποτελεσμάτων αναζήτησης – Εδώ θα βρείτε εταιρείες με εξαιρετικές κατατάξεις μηχανών αναζήτησης Google.

 

β) Πλατφόρμες B2B

 

Οι πλατφόρμες B2B είναι υπέροχα μέρη για να δείτε αν χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία / κατασκευαστή / προμηθευτή / προμηθευτή / εξαγωγέα. Όσον αφορά τις εταιρείες LED, μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες B2B που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν τα Alibaba.com, Globalsource.com και MadeInChina.com.

 

γ) Πλατφόρμες προσαρμοσμένων δεδομένων

 

Εάν αναζητάτε μόνο τις καλύτερες εταιρείες LED στην Κίνα, ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε είναι προσαρμοσμένες πλατφόρμες δεδομένων. Αυτές οι πλατφόρμες θα σας παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές, προμηθευτές, εταιρείες, προμηθευτές και εξαγωγείς LED   προϊόντα.

 

Σημείωση: Οι προσαρμοσμένες πλατφόρμες δεδομένων είναι premium ιστότοποι, όπου θα πληρώσετε μια συνδρομή ή μια χρέωση για πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εταιρείες. Επομένως, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις πλατφόρμες. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τη σχετική χρέωση δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα σας παράσχω τις πληροφορίες, δωρεάν, για πρώτη φορά.

 

δ) Εκθεσιακές πλατφόρμες

 

Ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να βρείτε εταιρείες LED σε πλατφόρμες της Κίνας που προσφέρουν εκθέσεις. Αυτές οι πλατφόρμες διαθέτουν τα προϊόντα διαφόρων εταιρειών από όλο τον κόσμο και μπορείτε να βρείτε έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών LED στην Κίνα.

 

ε) Σύσταση από φίλους και συγγενείς

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε εταιρείες LED στην Κίνα ζητώντας συστάσεις από φίλους και συγγενείς. Μπορείτε επίσης να τους ζητήσετε να προτείνουν μια εξαιρετική πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια καλή εταιρεία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια (και ακόμη και χρήματα), και επίσης να σας προσφέρει μια μεγάλη λίστα με εταιρείες LED που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 

στ) Κίτρινες σελίδες

 

Ο Υπερκατάλογος είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εύρεση μιας επιχείρησης. Και παρόλο που υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το αν οι χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον Χρυσό Οδηγό, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ακόμα για διαφήμιση. Το Yellow Pages διαθέτει ακόμη και μια διαδικτυακή πλατφόρμα YellowPages.com, όπου μπορείτε να αναζητήσετε εταιρείες LED στην Κίνα.

 

ζ) Εξωτερική ανάθεση

 

Εάν δεν θέλετε να περάσετε αρκετές ώρες αναζητώντας μια εταιρεία LED στην Κίνα, μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σε άλλους ανθρώπους έναντι αμοιβής. Μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να αναθέσετε το έργο της εύρεσης εταιρειών LED στην Κίνα   και πολλούς άλλους ιστότοπους όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε μια αγγελία.

Προμηθευτής τοίχου βίντεο LED

 

2. Επαληθεύστε τα προσόντα των εταιρειών

 

Τώρα που έχετε βρει μια λίστα με εταιρείες LED που μπορείτε να λάβετε υπόψη για την παραγγελία σας, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επαλήθευση των προσόντων κάθε εταιρείας. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να διασφαλίσετε ότι μένετε μόνο με αξιόπιστες και αξιόπιστες εταιρείες. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς μπορείτε να επαληθεύσετε τα προσόντα των εταιρειών που βρίσκετε στο βήμα 1 παραπάνω.

 

α) Αναζήτηση εταιρειών »  πληροφορίες στο Whois.com

 

Το Whois.com προσφέρει ιστορικό τομέα ιστότοπων που βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Επομένως, εάν οι εταιρείες που σκέφτεστε να έχουν διαδικτυακή παρουσία, το Whois.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

 

β) Αναζήτηση εταιρειών ’ πληροφορίες στο Archive.org

 

Το Archive.org είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις εταιρείες που σκέφτεστε. Περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Επομένως, μπορείτε να μάθετε εάν οι εταιρείες που σκέφτεστε να ασχολούνται πραγματικά με προϊόντα LED, από πού λειτουργούν, πόσο καιρό δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση κ.λπ.

 

γ) Πληρωμή για τα προσαρμοσμένα δεδομένα των εταιρειών

 

Οι προσαρμοσμένες πλατφόρμες δεδομένων που αναφέρονται στο (1. C) παραπάνω μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε τα προσόντα των εταιρειών που εξετάζετε. Αυτές οι πλατφόρμες περιέχουν πληροφορίες όπως προϊόντα που πωλούνται, τον τομέα λειτουργίας, πόσο καιρό λειτουργεί η εταιρεία, ιστορικό δεδομένων εξαγωγής κ.λπ. Επομένως, μπορείτε να μάθετε εάν μια εταιρεία που σκέφτεστε είναι αξιόπιστη ή όχι.

 

δ) Χρήση του Google Street View

 

Κάνοντας αναζήτηση για τις εταιρείες στο βήμα 1 παραπάνω στο Google Street View, μπορείτε να δείτε και να επαληθεύσετε πού βρίσκονται. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε το μέγεθος της εταιρείας.

 

ε) Διεξαγωγή αναζήτησης εικόνων Google

 

Μια άλλη εξαιρετική ιδέα για το πώς να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες LED που εξετάζετε είναι χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση εικόνων Google. Απλώς αναζητώντας τις εταιρείες που σκέφτεστε στο Google Image, θα βρείτε τις φωτογραφίες τους, την έδρα τους, τα βασικά πρόσωπα, τα προϊόντα που πωλούν κ.λπ.

 

στ) Αναζήτηση εταιρειών στο Facebook, στο YouTube και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων

 

Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn και άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων για να διαφημίσουν τις επωνυμίες τους. Τα προφίλ κοινωνικών μέσων αυτών των εταιρειών θα περιέχουν συνήθως σημαντικές πληροφορίες, όπως το πού βρίσκονται, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, πόσο καιρό λειτουργούν στην επιχείρηση και πολλά άλλα. Επομένως, η αναζήτηση για εταιρείες LED που σκέφτεστε στα κοινωνικά μέσα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιβεβαιώσετε ότι είναι νόμιμες.

 

ζ) Η ανάθεση της δέουσας επιμέλειας σε έναν επαγγελματία

 

Η επαλήθευση των προσόντων κάθε μιας από τις παραπάνω εταιρείες είναι μια εργασία που είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Ευτυχώς, μπορείτε να αναθέσετε αυτήν την εργασία σε μια επαγγελματική εταιρεία / εταιρεία έρευνας επιχειρήσεων. Οι ερευνητές που προσλαμβάνετε θα σας παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες Led, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και προσπάθεια.

 

η) Πτήση στην Κίνα και προσωπική επίσκεψη στην εταιρεία

 

Τέλος, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επαλήθευσης των προσόντων των εταιρειών LED που έχετε επιλέξει στο βήμα 1 παραπάνω είναι να επισκεφθείτε την Κίνα προσωπικά και να περιηγηθείτε σε καθεμία από τις εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να βρείτε μόνοι σας πού βρίσκονται οι εταιρείες, τα προϊόντα που προσφέρουν και άλλες σημαντικές πληροφορίες που θα σας πουν εάν είναι νόμιμες ή όχι.

 

3. Εξοικειωθείτε με το LED  

Οθόνη LED

 

Αφού επαληθεύσετε ότι οι εταιρείες που έχετε επιλέξει είναι νόμιμες (και ξεχωρίζουν ό, τι δεν είναι), το επόμενο βήμα για να βρείτε τη σωστή εταιρεία είναι να εξοικειωθείτε με τον κόσμο των LED. Κάτι τέτοιο θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το LED, κάνοντας έτσι τη διαδικασία επιλογής της σωστής εταιρείας ευκολότερη. Θα σας βοηθήσει επίσης να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε μια εταιρεία που προσφέρει υψηλής ποιότητας LED   προϊόντα που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις σωστές τεχνολογίες και διαδικασίες.

 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LED:

 

α) LED ανάγνωσης   περιοδικό – μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε αυτά τα περιοδικά online μέσω της αναζήτησης Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε αντίγραφα εκτύπωσης (χαρτί) των κορυφαίων περιοδικών LED.

 

β) Αναζήτηση “ Διαδικασία LED ” στο Google ή / και στο YouTube – Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε πολλά ενημερωτικά άρθρα, άρθρα και βίντεο σχετικά με το LED, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία.

 

γ) Επίσκεψη σε φόρουμ LED – Τα φόρουμ LED είναι άλλες εξαιρετικές πλατφόρμες όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το LED. Σε αυτά τα φόρουμ, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ειδικούς στον τομέα των LED, οι οποίοι μπορούν να σας παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το LED. Μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία και να λάβετε πολύ ενημερωτικές απαντήσεις.

 

δ) Επίσκεψη σε τοπικό εργοστάσιο ή κατάστημα LED – ποιος καλύτερος τρόπος για να μάθετε για LED εκτός από την πηγή; Επισκεπτόμενοι ένα τοπικό εργοστάσιο ή κατάστημα LED, μπορείτε να μάθετε από πρώτο χέρι, ό, τι πρέπει να γνωρίζετε για το LED.

 

ε) Πληροφορίες εξωτερικής ανάθεσης – Don ’ Θέλετε να περάσετε ώρες ψάχνοντας πληροφορίες για LED; Πώς πληρώνετε κάποιον για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε; Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια και θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, διαφωτιστικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία LED.

Προμηθευτής οθόνης LED

 

4. Επικοινωνήστε με τις εταιρείες

Οθόνη LED

 

Έχετε επιλέξει πολλές εταιρείες LED για να εξετάσετε, επαληθεύσετε τα προσόντα τους και εξοικειωθείτε με τη διαδικασία LED. Τι ’ το επόμενο;

 

Το επόμενο βήμα για την εύρεση της σωστής εταιρείας LED στην Κίνα είναι να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες που έχετε επιλέξει. Η επικοινωνία με αυτές τις εταιρείες θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές, κάτι που θα προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με τα προσόντα τους. Θα μπορείτε επίσης να μάθετε εάν τα προϊόντα που προσφέρουν είναι τα κατάλληλα για εσάς, είτε αποστέλλονται στη χώρα σας είτε όχι, και έτσι όχι.

 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έρθετε σε επαφή με τις εταιρείες:

 

α) Επικοινωνία μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή email

 

β) Επίσκεψη στα υποκαταστήματα που βρίσκονται στη χώρα ή την περιοχή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στην Κίνα αυτοπροσώπως και να επισκεφθείτε την έδρα τους.

 

γ) Πρόσκληση εκπροσώπων πώλησης στη χώρα σας

 

δ) Επίσκεψη σε εκθέσεις, εκθέσεις και συνέδρια στα οποία συμμετέχουν

 

5. Συγκρίνετε τις εταιρείες και υποβάλετε δείγμα παραγγελίας

 

Μέχρι τώρα, έχετε ήδη μειώσει τις επιλογές σας για εταιρείες LED. Ωστόσο, θα βρείτε τον εαυτό σας με μια σειρά εταιρειών που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σε αυτό το βήμα, θα συγκρίνετε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι η πιο κατάλληλη.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνετε τις υπόλοιπες εταιρείες είναι να υποβάλετε μια παραγγελία δείγματος, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε πράγματα όπως η ποιότητα των προϊόντων, οι τιμές και άλλοι σημαντικοί παράγοντες. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 

α) Αρχικά, ξεκινήστε επιλέγοντας περίπου τρεις εταιρείες από τη λίστα των υπόλοιπων εταιρειών LED

 

β) Δώστε τους τις απαιτήσεις για την παραγγελία σας, δηλ. την επιθυμητή ποιότητα των απαιτούμενων προτύπων και κανονισμών πιστοποίησης και ασφάλειας LED, καθώς και τον προτιμώμενο χρόνο παράδοσης (χρόνος που απαιτείται για την εταιρεία να παραδώσει την παραγγελία σας μετά την υποβολή της)

 

γ) Εάν οι εταιρείες μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τότε μπορείτε να υποβάλετε παραγγελία δείγματος και να συγκρίνετε την εμπειρία όλων των εταιρειών

 

δ) Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία περίπου μία ή δύο φορές για να μάθετε ποια εταιρεία είναι η καλύτερη μεταξύ των υπόλοιπων.

 

6. Επιλέξτε την εταιρεία που προτιμάτε

 

Με τα παραπάνω 5 βήματα, θα βρείτε μια λίστα με πολλές εταιρείες LED που μπορείτε να εξετάσετε για την παραγγελία σας, να επαληθεύσετε τα προσόντα τους, να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία LED, να έρθετε σε επαφή με τις καλύτερες εταιρείες και, στη συνέχεια, να συγκρίνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους . Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε μια εταιρεία που είναι η κατάλληλη για τα προϊόντα LED που θέλετε να εισαγάγετε από την Κίνα.

Πώς να βρείτε έναν προμηθευτή LED στην Κίνα;

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us