Πώς να βρείτε προμηθευτές LED στην Κίνα;

Πώς να βρείτε έναν προμηθευτή LED στην Κίνα;

Η Κίνα είναι μία από τις κορυφαίες οθόνες LED και φωτιστικά LED στον κόσμο και η LED   η βιομηχανία κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της σε όλο τον κόσμο για τα ποιοτικά προϊόντα της. Εκτός αυτού, η βιομηχανία είναι κορεσμένη με αρκετούς κατασκευαστές LED, οι οποίοι διαρκώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσον αφορά τα καλύτερα προϊόντα. Επομένως, αν ψάχνετε για εισαγωγή LED, η Κίνα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να τα πάρει.

 

Τούτου λεχθέντος, εύρεση ενός   LED εταιρεία στην Κίνα δεν είναι εύκολο έργο. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η αγορά είναι κορεσμένη με μυριάδες εταιριών με LED, οι οποίες μπορούν να κάνουν την επιλογή του καλύτερου ένα αποθαρρυντικό έργο. Επιπλέον, εύρεση καλής LED   εταιρεία μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη, ειδικά αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την Κίνα πριν. Αλλά μην αφήνετε αυτό να σας αποθαρρύνει, καθώς αυτό το άρθρο έχει έναν βήμα-βήμα οδηγό για το πώς να προμηθεύσει τον καλύτερο προμηθευτή / εταιρεία LED στην Κίνα.

 

Πώς να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή LED στην Κίνα;

1. Κανάλι στην πηγή

Πώς να βρείτε προμηθευτές LED στην Κίνα

 

Το πρώτο βήμα για την εύρεση μιας καλής εταιρείας LED είναι να προσδιορίσετε πρώτα ένα κανάλι όπου μπορείτε να προμηθευτείτε έναν κατάλογο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Υπάρχουν διάφορα κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό, αλλά τα καλύτερα περιλαμβάνουν:

 

α) Google

 

Μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για χρήση όταν ψάχνετε για εταιρείες LED στην Κίνα είναι η Αναζήτηση Google. Με την αναζήτηση "της LED   εταιρεία προμηθευτή προμηθευτή προμηθευτή κατασκευαστή στην Κίνα & rdquo ;, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με πολλές εταιρείες που μπορείτε να εξετάσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, δείτε όλες τις εταιρείες που εμφανίζονται στις σελίδες 1 έως 5 των αποτελεσμάτων αναζήτησης & ndash; αυτό είναι όπου θα βρείτε εταιρείες με μεγάλη μηχανές αναζήτησης Google.

 

β) πλατφόρμες B2B

 

Οι πλατφόρμες B2B είναι εξαιρετικά μέρη για να δούμε αν χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία / κατασκευαστή / προμηθευτή / πωλητή / εξαγωγέα. Όταν πρόκειται για εταιρείες LED, μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες B2B που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν Alibaba.com, Globalsource.com και MadeInChina.com.

 

γ) πλατφόρμες προσαρμοσμένων δεδομένων

 

Εάν αναζητάτε μόνο τις καλύτερες εταιρείες LED στην Κίνα, ένα από τα καλύτερα μέρη για να δούμε είναι οι πλατφόρμες προσαρμοσμένων δεδομένων. Αυτές οι πλατφόρμες θα σας παράσχουν λεπτομέρειες για τους κορυφαίους κατασκευαστές, προμηθευτές, εταιρείες, προμηθευτές και εξαγωγείς LED   προϊόντα.

 

Σημείωση: Οι πλατφόρμες προσαρμοσμένων δεδομένων είναι δικτυακοί τόποι υψηλής ποιότητας, όπου θα καταβάλλετε μια συνδρομή ή μια χρέωση για την πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δαπανήσετε κάποια χρήματα όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις πλατφόρμες. Ωστόσο, αν δεν επιθυμείτε να πληρώσετε το κόστος των προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και για πρώτη φορά θα σας παράσχω δωρεάν τις πληροφορίες.

 

δ) Εκθεσιακές πλατφόρμες

 

Ένα άλλο σπουδαίο μέρος για να βρείτε τις εταιρείες LED στις πλατφόρμες της Κίνας που προσφέρουν εκθέσεις. Αυτές οι πλατφόρμες διαθέτουν τα προϊόντα διαφόρων εταιρειών από όλο τον κόσμο και μπορείτε να βρείτε έναν καλό αριθμό εταιρειών LED στην Κίνα.

 

ε) Σύσταση από φίλους και οικογένεια

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε εταιρείες LED στην Κίνα ζητώντας συστάσεις από φίλους και συγγενείς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από αυτούς να συστήσουν μια μεγάλη πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προμηθεύσετε μια καλή εταιρεία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια (και μάλιστα χρήματα), και επίσης να σας προσφέρουμε μια μεγάλη λίστα με τις εταιρείες LED που πρέπει να εξετάσετε.

 

στ) Κίτρινες σελίδες

 

Ο χρυσός οδηγός είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εύρεση μιας επιχείρησης. Και παρόλο που υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με το αν οι χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον Χρυσό Οδηγό, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ακόμα για διαφήμιση. Χρυσός Οδηγός έχει ακόμη και μια σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα YellowPages.com, όπου μπορείτε να ψάξετε για LED εταιρείες στην Κίνα.

 

ζ) Outsourcing

 

Εάν δεν είστε πρόθυμοι να περάσετε πολλές ώρες ψάχνοντας για μια εταιρεία LED στην Κίνα, μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σε άλλους ανθρώπους έναντι αμοιβής. Μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να αναθέσετε την ανάθεση εργασιών στην εύρεση εταιρειών LED στην Κίνα   και πολλές άλλες ιστοσελίδες όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση.

LED προμηθευτής τοιχοποιίας

 

2. Επαληθεύστε τα προσόντα των εταιρειών

 

Τώρα που έχετε βρει μια λίστα με εταιρείες LED που μπορείτε να εξετάσετε για την παραγγελία σας, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επαλήθευση των προσόντων κάθε εταιρείας. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να διασφαλίσετε ότι απομένετε μόνο με αξιόπιστες και αξιόπιστες εταιρείες. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς μπορείτε να επαληθεύσετε τα προσόντα των εταιρειών που βρίσκετε στο βήμα 1 παραπάνω.

 

α) Αναζήτηση των εταιρειών info στο Whois.com

 

Το Whois.com προσφέρει ιστορικό τομέα ιστοτόπων που βρέθηκαν στο διαδίκτυο. Επομένως, εάν οι εταιρείες που σκέφτεστε έχουν μια ηλεκτρονική παρουσία, το Whois.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

 

β) Αναζήτηση εταιρειών & rsquo; info στο Archive.org

 

Το Archive.org είναι ένα ακόμα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες που σκέφτεστε. Περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε αν οι εταιρείες που εξετάζετε πραγματικά ασχολούνται με τα προϊόντα LED, από όπου λειτουργούν, από πόσο καιρό βρίσκονται στην επιχείρηση κ.λπ.

 

γ) Πληρωμή για τα προσαρμοσμένα στοιχεία των εταιρειών

 

Οι πλατφόρμες προσαρμοσμένων δεδομένων που καλύπτονται στο (1.C) παραπάνω μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε τα προσόντα των εταιρειών που εξετάζετε. Αυτές οι πλατφόρμες περιέχουν πληροφορίες όπως τα πωλούμενα προϊόντα, τον τομέα λειτουργίας, πόσο καιρό λειτουργεί η εταιρεία, ιστορικό δεδομένων εξαγωγής κλπ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε εάν μια εταιρεία που εξετάζετε είναι αξιόπιστη ή όχι.

 

δ) Χρησιμοποιώντας το Google Street View

 

Με την αναζήτηση των εταιρειών του βήματος 1 παραπάνω στο Google Street View, μπορείτε να δείτε και να επαληθεύσετε πού βρίσκονται. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε το μέγεθος της εταιρείας.

 

ε) διεξαγωγή έρευνας εικόνας Google

 

Μια άλλη μεγάλη ιδέα για το πώς μπορείτε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες LED που σκέφτεστε είναι χρησιμοποιώντας την αναζήτηση εικόνων Google. Με την απλή αναζήτηση των εταιρειών που σκέφτεστε στο Google Image, θα βρείτε τις φωτογραφίες τους, την έδρα τους, τα βασικά πρόσωπα, τα προϊόντα που πωλούν κ.λπ.

 

στ) Αναζήτηση για τις εταιρείες στο Facebook, στο YouTube και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων

 

Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν το Facebook, το Twitter, το YouTube, το LinkedIn και άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων για να διαφημίσουν τα εμπορικά σήματα τους. Τα προφίλ κοινωνικών μέσων αυτών των εταιρειών θα περιέχουν συνήθως σημαντικές πληροφορίες, όπως το πού βρίσκονται, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουν, πόσο καιρό βρίσκονται στην επιχείρηση και πολλά άλλα. Επομένως, η έρευνα για τις εταιρείες LED που σκέφτεστε στα κοινωνικά μέσα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμοι.

 

ζ) Εκχώρηση του έργου της δέουσας επιμέλειας σε έναν επαγγελματία

 

Η επαλήθευση των προσόντων κάθε μιας από τις παραπάνω εταιρείες είναι ένα έργο που είναι ευκολότερο να αναφερθεί παρά να γίνει. Ευτυχώς, μπορείτε να αναθέσετε αυτό το καθήκον σε μια επαγγελματική εταιρεία / επιχείρηση έρευνας επιχειρήσεων. Οι ερευνητές που προσλαμβάνετε θα σας παράσχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τις εταιρείες Led, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και προσπάθεια.

 

η) Πτήσεις προς Κίνα και επίσκεψη στην εταιρεία αυτοπροσώπως

 

Τέλος, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επαλήθευσης των προσόντων των εταιρειών LED που έχετε επιλέξει στο βήμα 1 παραπάνω είναι να επισκεφθείτε την Κίνα προσωπικά και να περιοδεύσετε σε κάθε μια από τις εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να βρείτε μόνοι σας, όπου βρίσκονται οι εταιρείες, τα προϊόντα που προσφέρουν και άλλες σημαντικές πληροφορίες που θα σας πουν εάν είναι νόμιμες ή όχι.

 

3. Εξοικειωθείτε με το LED  

Οθόνη LED

 

Αφού επαληθεύσετε ότι οι εταιρείες που έχετε επιλέξει είναι νόμιμες (και χτυπώντας οτιδήποτε δεν είναι), το επόμενο βήμα για να βρεθεί η σωστή εταιρεία είναι να εξοικειωθείτε με τον κόσμο των LED. Κάνοντας αυτό θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για LED, κάνοντας έτσι τη διαδικασία επιλογής της σωστής εταιρείας ευκολότερη. Θα βοηθήσει επίσης να διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να επιλέξετε μια εταιρεία που προσφέρει LED υψηλής ποιότητας   προϊόντα που παράγονται με τη χρήση των σωστών τεχνολογιών και διαδικασιών.

 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα LED:

 

α) LED ανάγνωσης   περιοδικό & ndash; μπορείτε να βρείτε και να κάνετε λήψη αυτών των περιοδικών στο διαδίκτυο μέσω της αναζήτησης Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε αντίγραφα (χαρτί) εκτύπωσης των κορυφαίων περιοδικών LED.

 

β) Αναζήτηση & ldquo; LED διαδικασία & rdquo; στο Google ή / και το YouTube & ndash; αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε πολλά ενημερωτικά άρθρα, έγγραφα και βίντεο σχετικά με τα LED, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία.

 

γ) Επισκέπτης φόρουμ LED & ndash; LED φόρουμ είναι άλλες μεγάλες πλατφόρμες όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα LED. Σε αυτά τα φόρουμ, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ειδικούς στον τομέα των LED, οι οποίοι μπορούν να σας παράσχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα LED. Μπορείτε ακόμη να δημοσιεύσετε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τη διαδικασία και να λάβετε πολύ ενημερωτικές απαντήσεις.

 

δ) Επισκεφθείτε ένα τοπικό εργοστάσιο LED ή αποθηκεύστε & ndash; τι καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το LED εκτός από την πηγή; Επισκεπτόμενοι ένα εργοστάσιο ή κατάστημα τοπικών LED, μπορείτε να μάθετε, από πρώτο χέρι, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα LED.

 

ε) Πληροφορίες Outsourcing & ndash; Μην θέλετε να περάσετε ώρες ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με το LED; Τι λέτε να πληρώσετε κάποιον για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε; Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια και θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, διαφωτιστικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία LED.

Προμηθευτής οθόνης LED

 

4. Επικοινωνήστε με τις εταιρείες

Οθόνη LED

 

Έχετε επιλέξει ορισμένες εταιρείες με LED να εξετάσουν, να επαληθεύσουν τα προσόντα τους και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία LED. Τι είναι το επόμενο;

 

Το επόμενο βήμα για την εξεύρεση της σωστής εταιρείας LED στην Κίνα είναι να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες που έχετε επιλέξει. Η επικοινωνία με τις εταιρείες αυτές θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές, οι οποίες θα αποθέσουν κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προσόντα τους. Θα μπορείτε επίσης να μάθετε αν τα προϊόντα που προσφέρουν είναι τα κατάλληλα για εσάς, είτε αυτά μεταφέρονται στη χώρα σας είτε όχι, και έτσι δεν υπάρχει.

 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έρθετε σε επαφή με τις εταιρείες:

 

α) Την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

β) Επισκεφθείτε τα υποκαταστήματα που βρίσκονται στη χώρα ή την περιοχή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε προσωπικά στην Κίνα και να επισκεφτείτε την έδρα τους.

 

γ) Προσκαλώντας τους αντιπροσώπους πωλήσεων στη χώρα σας

 

δ) Επισκεπτόμενοι σε εκθέσεις, εκθέσεις και συνέδρια στα οποία συμμετέχουν

 

5. Συγκρίνετε τις εταιρείες και τοποθετήστε μια παραγγελία δείγματος

 

Μέχρι τώρα, έχετε ήδη περιορίσει τις επιλογές σας για εταιρείες LED. Ωστόσο, εξακολουθείτε να βρίσκεστε με αρκετές εταιρείες που θα εξετάσετε. Σε αυτό το βήμα, θα συγκρίνετε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνετε τις υπόλοιπες εταιρείες είναι να τοποθετήσετε μια παραγγελία δείγματος έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε πράγματα όπως η ποιότητα των προϊόντων, οι τιμές και άλλοι σημαντικοί παράγοντες. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 

α) Πρώτον, ξεκινήστε επιλέγοντας περίπου τρεις εταιρείες από τον κατάλογο των υπόλοιπων εταιρειών LED

 

β) Να τους παρέχετε τις απαιτήσεις για την παραγγελία σας, δηλαδή την επιθυμητή ποιότητα των απαιτούμενων πιστοποιήσεων LED και των προτύπων και κανονισμών ασφαλείας και τον προτιμώμενο χρόνο παράδοσης (χρόνος που απαιτείται από την εταιρεία να παραδώσει την παραγγελία σας μετά την τοποθέτησή της)

 

γ) Εάν οι εταιρείες μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε δείγμα και να συγκρίνετε την εμπειρία όλων των εταιρειών

 

δ) Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή μία ή δύο φορές για να μάθετε ποια εταιρεία είναι η καλύτερη από τις υπόλοιπες.

 

6. Επιλέξτε την εταιρεία που προτιμάτε

 

Με τα παραπάνω 5 βήματα, θα βρείτε μια λίστα με αρκετές εταιρείες LED που μπορείτε να εξετάσετε για την παραγγελία σας, να επαληθεύσετε τα προσόντα τους, να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία LED, να έρθετε σε επαφή με τις καλύτερες εταιρείες και να συγκρίνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους . Κάνοντας αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μια εταιρεία που είναι κατάλληλη για τα προϊόντα LED που θέλετε να εισαγάγετε από την Κίνα.

Πώς να βρείτε έναν προμηθευτή LED στην Κίνα;

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us