Τεχνική Υπηρεσία και Υποστήριξη Οθόνης LED Silutech

Τεχνική υπηρεσία και υποστήριξη οθόνης Silutech LED

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Silutech αποτελείται από δεκάδες εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης. Είναι πλήρως υπεύθυνη για την παγκόσμια εργασία τεχνικής υποστήριξης πριν από την πώληση, τις πωλήσεις και μετά την πώληση. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο και την ποιότητα της εξυπηρέτησης, για να παρέχει στους πελάτες τον μεγαλύτερο βαθμό ποιότητας υπηρεσιών. (Τεχνική υπηρεσία και υποστήριξη οθόνης LED Silutech)

Τεχνική Υπηρεσία και Υποστήριξη Οθόνης LED Silutech

Τα περιεχόμενα της τεχνικής υπηρεσίας της Silu

1. Υπεύθυνος για διάφορες εργασίες τεχνικής υποστήριξης, όπως εγκατάσταση εξοπλισμού πεδίου, έρευνα και ούτω καθεξής (αν χρειάζεται, σύμφωνα με το έργο του πελάτη   και ειδικά αιτήματα).

2. Λάβετε και βοηθήστε τους πελάτες να επιλύσουν διάφορα τεχνικά προβλήματα επιτόπου, έγκαιρη και ακριβή ανατροφοδότηση πληροφοριών επί τόπου στις πωλήσεις και R & Δ τμήματα.

3. Υπεύθυνος για την παραγωγή εξοπλισμού παράδοσης και λίστας διαμόρφωσης λογισμικού.

4. Να είστε υπεύθυνοι για τη σύνταξη της τεχνικής πρότασης μέρος της πρότασης.

5. Υποστήριξη της αγοράς και των πωλήσεων και παροχή σχετικής εκπαίδευσης σε πελάτες και μηχανικούς.

6. Να είστε υπεύθυνοι για την παραγωγή τεχνικών ενημερώσεων στο έργο πωλήσεων.

7. Βοηθήστε το τμήμα μάρκετινγκ να εφαρμόσει διαφημίσεις και άλλες δραστηριότητες μάρκετινγκ στο πλαίσιο των πωλήσεων, όπως απαιτείται από τον επόπτη.

8. Παρέχετε πληροφορίες για τον ανταγωνισμό της αγοράς για το τμήμα διαχείρισης πωλήσεων.

9. Παρέχετε γρήγορα και με ακρίβεια όλες τις αναφορές και τα δεδομένα σύμφωνα με τον διαχειριστή τεχνικής υποστήριξης ' απαιτήσεις, όπως το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας / έκθεση κ.λπ.

Τεχνική υποστήριξη της Silu

Τα περιεχόμενα της τεχνικής υποστήριξης της Silu (Οθόνη LED)

1: Επιθεώρηση ομαλότητας: Η ομαλότητα της επιφάνειας της οθόνης LED πρέπει να βρίσκεται εντός (+1 mm) για να διασφαλιστεί ότι η εικόνα της οθόνης δεν παραμορφώνεται. Τοπική προεξοχή ή κοίλο θα οδηγήσει στη νεκρή γωνία της οπτικής γωνίας της οθόνης. Οι κατασκευαστές οθονών LED οχημάτων θα παρουσιάσουν ότι η ποιότητα της επιπεδότητας καθορίζεται κυρίως από τη διαδικασία παραγωγής.

2: Δοκιμή φωτεινότητας και οπτικής γωνίας: Η φωτεινότητα της εσωτερικής έγχρωμης οθόνης πρέπει να είναι 800-2000 cd / m ² , και αυτή της εξωτερικής έγχρωμης οθόνης θα πρέπει να είναι 5000-7500 cd / m ² , για να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία της οθόνης, διαφορετικά, η εικόνα που εμφανίζεται θα είναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή λόγω της φωτεινότητας. Η φωτεινότητα καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος κρυστάλλου του πυρήνα LED. Το μέγεθος της οπτικής γωνίας καθορίζει άμεσα το κοινό της οθόνης, οπότε όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία, τόσο καλύτερη. Το μέγεθός του καθορίζεται κυρίως από τη μέθοδο ενθυλάκωσης του πυρήνα.

3: Ρύθμιση εφέ ισορροπίας λευκού: Το εφέ ισορροπίας λευκού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες της οθόνης. Όταν η αναλογία των κύριων χρωμάτων κόκκινου, πράσινου και μπλε είναι 1: 4,6: 0,16, θα εμφανιστεί καθαρό λευκό. Εάν η πραγματική αναλογία αποκλίνει λίγο, θα εμφανιστεί η απόκλιση της ισορροπίας λευκού. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να προσέξουμε εάν το λευκό είναι προκατειλημμένο σε μπλε ή κίτρινο-πράσινο. Οι κατασκευαστές οθονών LED που είναι τοποθετημένοι στο όχημα για να παρουσιάσουν την ποιότητα της ισορροπίας λευκού καθορίζονται κυρίως από το σύστημα ελέγχου της οθόνης, και ο πυρήνας του σωλήνα έχει επίσης αντίκτυπο στη μείωση του χρώματος.

256 δοκιμές επιπέδων

4: Έχετε ή όχι διαφορά χρώματος μπλοκ χρώματος: το μπλοκ χρώματος αναφέρεται στην προφανή διαφορά χρώματος μεταξύ γειτονικών ενοτήτων. Η μετάβαση χρώματος βασίζεται σε ενότητες. Το φαινόμενο του μπλοκ χρωμάτων προκαλείται κυρίως από το κακό σύστημα ελέγχου, το χαμηλό επίπεδο γκρι και τη χαμηλή συχνότητα σάρωσης.

5: απόδοση χρώματος: η απόδοση χρώματος αναφέρεται στην απόδοση χρώματος της οθόνης προβολής. Το χρώμα που εμφανίζεται στην οθόνη πρέπει να είναι πολύ συνεπές με το χρώμα της πηγής αναπαραγωγής, ώστε να διασφαλίζεται η αυθεντικότητα της εικόνας.

6: Υπάρχει ένα φαινόμενο μωσαϊκού ή νεκρού σημείου; Το μωσαϊκό αναφέρεται στην άνιση επίδραση του χρώματος της μονάδας μονάδας στην οθόνη, μικρά τετράγωνα τετράγωνα που είναι συνήθως φωτεινά ή σκοτεινά, δηλαδή, το φαινόμενο της νέκρωσης της μονάδας. Ο κύριος λόγος είναι ότι η ποιότητα των συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στην οθόνη δεν είναι αρκετά καλή. Το νεκρό σημείο αναφέρεται σε ένα μόνο σημείο στην οθόνη που είναι συχνά φωτεινό ή σκοτεινό. Ο αριθμός των νεκρών σημείων καθορίζεται κυρίως από την ποιότητα του πυρήνα του σωλήνα.

7. Εκδώστε έκθεση τεχνικής υποστήριξης σε εταιρεία και πελάτη.

Γρήγορος σύνδεσμος προς   Τεχνική υπηρεσία και υποστήριξη και οθόνη Αρχική σελίδα οθόνης Silutech LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us