Υπαίθρια σταθερή ψηφιακή σχεδίαση πινακίδων LED και λύση

Υπαίθρια σταθερή ψηφιακή σχεδίαση πινακίδων LED και λύση

Μέθοδοι εγκατάστασης εξωτερικής σταθερής οθόνης LED

1) Η τοποθέτηση (τοποθέτηση σε τοίχο) είναι κατάλληλη για οθόνες κάτω από 10 τετραγωνικά μέτρα. Η απαίτηση του τοίχου είναι ότι υπάρχουν δοκοί από σκυρόδεμα στο στερεό τοίχωμα ή την ανάρτηση. Τα κοίλα τούβλα ή τα απλά χωρίσματα δεν είναι κατάλληλα για αυτήν τη μέθοδο εγκατάστασης.

2) Η τοποθέτηση είναι κατάλληλη για οθόνη οθόνης μεγαλύτερη από 10 τετραγωνικά μέτρα και είναι εύκολη στη συντήρηση. Άλλες ειδικές απαιτήσεις είναι οι ίδιες με τις τοίχους.

3) Ανύψωση: Για την οθόνη κάτω από 10 τετραγωνικά μέτρα, αυτή η μέθοδος εγκατάστασης πρέπει να έχει κατάλληλη θέση τοποθέτησης, όπως η άνω διασταυρούμενη δοκός ή η εγκάρσια δοκός. Και η οθόνη γενικά χρειάζεται πίσω κάλυμμα.

4) Τοποθέτηση καθίσματος: αποσπώμενη τοποθέτηση καθίσματος: αναφέρεται στην βάση που υποβάλλεται σε επεξεργασία ξεχωριστά. Βρίσκεται στο έδαφος, μπορεί να κινηθεί. Σταθερό κάθισμα: αναφέρεται στο σταθερό πλαίσιο του καθίσματος που συνδέεται με το έδαφος ή το τοίχωμα.

5) Τύπος στήλης, μωσαϊκό,   Τύπος οροφής

Η γενική μέθοδος εγκατάστασης είναι να στερεώσετε τη βίδα στον τοίχο, να στερεώσετε το πλαίσιο στο σταθερό πλαίσιο, να εγκαταστήσετε την οθόνη στο πλαίσιο, να συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας, να οργανώσετε τα καλώδια, να ανάψετε το σφάλμα καθώς και μπορείτε.

Υπαίθρια σταθερή ψηφιακή σχεδίαση πινακίδων LED και λύση

Υπαίθρια σταθερή ψηφιακή σχεδίαση πινακίδων LED και περιγραφή λύσης

Τα υπαίθρια μέσα ηλεκτρονικής οθόνης LED είναι η τάση ανάπτυξης της διαφημιστικής βιομηχανίας στον 21ο αιώνα. Είναι ένας εσωτερικός και εξωτερικός εξοπλισμός προβολής διαφημίσεων με λειτουργίες ήχου και εικόνας και είναι ένα κορυφαίο προϊόν υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο. Αυτός ο τύπος εξοπλισμού είναι νέος και μοναδικός στην εμφάνιση και η περιοχή του μπορεί να προσαρμοστεί κατά βούληση. Μπορεί όχι μόνο να μεταδίδει προγράμματα διαφήμισης ήχου και βίντεο, αλλά και να εγκαθιστά σταθερό χώρο διαφημίσεων κουτιού λαμπτήρων σε όλες τις πλευρές. Τώρα οι κυβερνήσεις σε όλη τη χώρα ενθαρρύνουν τη χρήση υπαίθριων οθονών LED και την ακύρωση της διαφημίσεως σε καμβά και της έγκρισης διαφήμισης κουτιού λάμπας το ένα μετά το άλλο

Η εξωτερική οθόνη LED είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο για διαφήμιση καμβά και διαφήμιση lightbox. Τα ηλεκτρονικά μέσα οθόνης LED χωρίζονται σε μέσα γραφικής απεικόνισης και μέσα οπτικής παρουσίασης βίντεο, τα οποία αποτελούνται από μπλοκ μήτρας LED. Τα γραφικά και τα μέσα προβολής κειμένου μπορούν να εμφανίζουν κινεζικούς χαρακτήρες, αγγλικά κείμενα και γραφικά ταυτόχρονα με υπολογιστές. Τα μέσα προβολής βίντεο ελέγχονται από τον μικροϋπολογιστή. Τα γραφικά, το κείμενο και οι εικόνες είναι άφθονα. Διάφορα είδη πληροφοριών μπορούν να μεταδοθούν σε πραγματικό χρόνο, με σύγχρονο και σαφή τρόπο. Μπορούν επίσης να προβληθούν δισδιάστατα και τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, βίντεο, τηλεόραση, προγράμματα VCD και ζωντανές σκηνές.

Οι ηλεκτρονικές οθόνες με οθόνη LED προβάλλουν εικόνες με έντονο χρώμα, ισχυρή στερεοσκοπική αίσθηση, στατική όπως ελαιογραφία, κινούμενες ως ταινίες, ευρέως χρησιμοποιούμενες στη χρηματοδότηση, τη φορολογία, τη βιομηχανία και το εμπόριο, τις θέσεις και τις τηλεπικοινωνίες, τον αθλητισμό, τη διαφήμιση, τα εργοστάσια και τις μεταλλευτικές επιχειρήσεις, συστήματα, σταθμούς, αποβάθρες, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, τράπεζες, αγορές κινητών αξιών, αγορές κατασκευών, δημοπρασίες, διαχείριση βιομηχανικών επιχειρήσεων και άλλους δημόσιους χώρους. .

Με τη συνεχή ανάπτυξη της πολεοδομικής διαδικασίας κατασκευής, υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα οθόνης LED   ως ένας νέος φορέας διαφημιστικών μέσων έχει χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο. Η εξωτερική οθόνη LED μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και οι μορφές διαφήμισης είναι ευέλικτες και ποικίλες. Ωστόσο, κατά τη χρήση εξωτερικής οθόνης LED, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα θέματα που χρήζουν προσοχής:

Δομίκο Σχέδιο

Η εξωτερική οθόνη LED είναι συνήθως μεγάλη, επομένως είναι πολύ βαρύ. Εγκατεστημένη στην εξωτερική οθόνη LED, η αρχική σελίδα πρέπει να δώσει προσοχή στο σχεδιασμό της δομής. Η δομή της εγκατάστασης θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη: αντοχή στον άνεμο, αντίσταση στο σεισμό, φέροντα φορτία και άλλους σημαντικούς παράγοντες. Δεύτερον, το σχήμα, η δομή, ο εξωτερικός σχεδιασμός διακόσμησης της οθόνης πρέπει να είναι αρμονικός με το προσαρτημένο κτίριο ή το περιβάλλον. Τρίτον, οι τοπικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η υγρασία του αέρα, η αλατότητα του αέρα (παράκτια πόλη) κ.ο.κ.

Ελαφριά μόλυνση

Με τη δημοτικότητα της οθόνης LED, η έννοια του " φωτεινή ρύπανση " έχει προταθεί. Έτσι, στο τέλος, η οθόνη LED μετρά ως 00146 | φωτεινή ρύπανση " ; Ο διεθνής ορισμός της φωτορύπανσης χωρίζεται συνήθως σε τρεις κατηγορίες: τη ρύπανση από το λευκό φως, την τεχνητή ρύπανση από τη φύση και την έγχρωμη φωτεινή ρύπανση. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο σχετικοί κανονισμοί για τον τοίχο υαλοπετασμάτων σε ρύπους λευκού φωτός στην Κίνα και δεν υπάρχουν σχετικοί κανονισμοί για τεχνητή φώτα ημέρας και χρώματος. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι η ρύπανση των χρωμάτων προκαλεί την αμηχανία των ανθρώπων, θα πρέπει να ανήκει στην " φωτεινή ρύπανση " . Στο σχεδιασμό της οθόνης απεικόνισης, η πρόληψη της φωτεινής ρύπανσης της οθόνης προβολής λαμβάνεται πάντα υπόψη.

Εξωτερική οθόνη LED

Σύμφωνα με τις αιτίες του σχηματισμού, μπορούν να υιοθετηθούν αντίστοιχες λύσεις.

1. Λογικός προγραμματισμός της περιοχής εμφάνισης και της τοποθεσίας εγκατάστασης

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της απόστασης προβολής, της γωνίας θέασης, του περιβάλλοντος περιβάλλοντος και του περιεχομένου της οθόνης, η περιοχή και η περιοχή προβολής σχεδιάζονται εύλογα. Αντί να ακολουθούν τυφλά την εξαιρετικά μεγάλη περιοχή και τη σημαντική θέση.

2. Επιλογή και σχεδίαση περιεχομένου Play

Η μεγάλης κλίμακας οθόνη απεικόνισης είναι τα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας ευημερίας, της διαφήμισης, των δεικτών και ούτω καθεξής. Κατά την επιλογή του περιεχομένου που πρέπει να παίξουμε, πρέπει να συμφωνήσουμε με τα αιτήματα του κοινού και να αποφύγουμε την απόρριψη.

3. Η τεχνολογία πολλαπλών γκρι διορθώσεων βελτιώνει την απαλότητα των χρωμάτων.

Τα προϊόντα προβολής LED χρησιμοποιούν πιο γκρι επίπεδα έτσι ώστε το χρώμα να φαίνεται απαλή και φυσική μετάβαση.

4. Σύστημα ρύθμισης φωτεινότητας με συστηματική αυτόματη ρύθμιση

Η φωτεινότητα του περιβάλλοντος ποικίλλει σημαντικά σε διαφορετικό χρόνο και τόπο. Εάν η φωτεινότητα της οθόνης είναι μεγαλύτερη από αυτή του περιβάλλοντος, θα προκαλέσει ακατάλληλη χρήση των ματιών των ανθρώπων. Ειδικά, η διαφορά φωτεινότητας μεταξύ ημέρας και νύχτας είναι αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα τη φωτεινή ρύπανση. Το αυτόματο σύστημα ρύθμισης φωτεινότητας μπορεί να μετατρέψει αυτόματα τη φωτεινότητα εκπομπής που είναι κατάλληλη για το περιβάλλον για να αποφευχθεί η φωτορύπανση.

Σε σύγκριση με τις διαφημίσεις φώτων νέον και λευκού κουτιού φωτός, τα τελευταία χρόνια, πολλοί κατασκευαστές οθονών LED έχουν κάνει πολλή δουλειά στη φωτογήρανση με βελόνες. Ο βαθμός φωτορύπανσης έχει μειωθεί σημαντικά, γεγονός που έχει συμβάλει σημαντικά στον εμπλουτισμό του οπτικού μας χώρου και στην ανάδειξη μιας καλύτερης ζωής.

Διαφήμιση LED ψηφιακή πινακίδα

Θέματα που χρήζουν προσοχής στην εγκατάσταση της οθόνης LED εξωτερικής διαφήμισης

1. Μέτρα προστασίας από την αστραπή για την εγκατάσταση κτιρίων και οθονών

Προκειμένου να αποφευχθεί η ισχυρή ηλεκτρομαγνητική επίθεση που προκαλείται από βροντές και κεραυνούς, το σώμα της οθόνης και το εξωτερικό προστατευτικό στρώμα της οθόνης πρέπει να είναι γειωμένο και η αντίσταση του γειωμένου κυκλώματος να είναι μικρότερη από 3 ευρώ έτσι ώστε το ρεύμα που προκαλείται από βροντές μπορεί να αποφορτιστεί από τη γραμμή εγκαίρως.

2. Αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη και ανθεκτικά στην υγρασία μέτρα για όλη την οθόνη

Η απρόσκοπτη σύνδεση πρέπει να γίνεται ανάμεσα στο σώμα του κιβωτίου και στο σώμα του κιβωτίου, καθώς και μεταξύ του σώματος της οθόνης και του αντικειμένου εγκατάστασης, έτσι ώστε να αποφεύγεται η διαρροή νερού και η υγρασία. Πρέπει να παρέχονται καλά μέτρα αποστράγγισης και εξαερισμού στο εσωτερικό της οθόνης. Εάν υπάρχει συσσώρευση νερού στο εσωτερικό, μπορεί να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

3. Επιλογή τσιπ κυκλώματος

Στα βορειοανατολικά της Κίνας, η θερμοκρασία το χειμώνα μπορεί γενικά να φτάσει κάτω από 10 μοίρες, οπότε όταν επιλέγουμε τσιπ κυκλώματος, πρέπει να επιλέξουμε βιομηχανικές μάρκες των οποίων η θερμοκρασία εργασίας είναι κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου και 80 βαθμούς Κελσίου, η οθόνη δεν μπορεί να ξεκινήσει λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας.

4. Τα μέτρα αερισμού πρέπει να λαμβάνονται μέσα στην οθόνη

Όταν η οθόνη είναι ηλεκτροφόρηση, θα παράγει κάποια θερμότητα. Εάν αυτή η θερμότητα δεν μπορεί να αποφορτιστεί και να συσσωρευτεί σε κάποιο βαθμό, θα προκαλέσει την πολύ υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος, η οποία θα επηρεάσει το έργο του ολοκληρωμένου κυκλώματος. Σοβαρά, μπορεί να οδηγήσει σε καύση, έτσι ώστε η οθόνη να μην μπορεί να λειτουργήσει. Επομένως, είναι απαραίτητο να κάνετε καλή δουλειά για μέτρα εξαερισμού και διάχυσης της θερμότητας μέσα στην οθόνη. Η θερμοκρασία του εσωτερικού περιβάλλοντος πρέπει να διατηρείται μεταξύ μείον 10 βαθμούς και 40 μοίρες.

5. Επιλογή υψηλής έντασης πυρήνα

Η επιλογή του φωτεινού σωλήνα LED υψηλής φωτεινότητας μπορεί να μας αφήσει σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα, να δείξει καλά αποτελέσματα, αλλά και να ενισχύσει την αντίθεση με το περιβάλλον, ώστε το κοινό της οθόνης να είναι ευρύτερο, σε μεγάλη απόσταση, εξακολουθεί να είναι μια καλή απόδοση.

Ακόμα ρίχνει χρήματα σε διαφήμιση μέσω διαδικτύου; Λειτουργεί καλά; Γνωρίσατε τις προσδοκίες σας για προπαγάνδα; Με την έλευση της ψηφιακής εποχής, είναι τώρα ο κόσμος της υπαίθριας διαφήμισης οθόνης LED.

Ως διαρκή εξωτερική διαφήμιση, τα μοναδικά πλεονεκτήματα και η ισχυρή επωνυμία της αξίας σας αξίζουν την επένδυσή σας.

Από την είσοδο στην εποχή των πληροφοριών, η εξωτερική οθόνη LED έχει ευνοηθεί από τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους. Για λίγο, η εξωτερική οθόνη LED φαίνεται να έχει ανατρέψει την παραδοσιακή εικόνα του αστικού τοπίου. Με τη συνεχή εξέλιξη της πολεοδομικής διαδικασίας κατασκευής, η εξωτερική οθόνη LED ως νέος φορέας διαφημιστικών μέσων έχει χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο.

Η εξωτερική οθόνη LED μπορεί πράγματι να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και οι μορφές διαφήμισης έχουν γίνει ευέλικτες και ποικίλες. Το Times Square στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ και η εξωτερική οθόνη LED στο Ginza στο Τόκιο της Ιαπωνίας είναι τα σήματα της πόλης. Από αυτό, μπορούμε να δούμε την ταχύτητα ανάπτυξης και την κατάσταση της εξωτερικής οθόνης LED.

Υπαίθρια Διαφήμιση LED οθόνη αναπτύσσεται γρήγορα και έχει γίνει ένα νέο αγαπημένο.

Μέχρι σήμερα, η ανάπτυξη της υπαίθριας διαφήμισης LED με μεγάλη οθόνη έχει επίσης την τελευταία δεκαετία. Με την αυξανόμενη επίδραση των επιχειρήσεων των οικισμών κάθε χρόνο, η αποστολή τους να δείξουν την εικόνα της πόλης γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Η εξωτερική διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι μόνο η ενσάρκωση της αστικής οικονομικής και εμπορικής ευημερίας αλλά και η επιτομή της αστικής κουλτούρας και ποιότητας. Φέρουν το λογότυπο της μάρκας, το όνομα, την κουλτούρα και τη μάρκα οργανικό συνδυασμό, και έχουν αποφασιστική επίδραση στη διάδοση της διαμόρφωσης εικόνας μάρκας. Αναμφισβήτητα, η μεγάλη οθόνη της LED εξωτερικής διαφήμισης έχει γίνει η αγάπη της νέας επικοινωνίας μέσα ενημέρωσης.

Η εξωτερική οθόνη διαφήμισης LED περιγράφει την αστική τέχνη. Ως αποδέκτες της πόλης, της περιφέρειας και του επιχειρηματικού χαρακτήρα, παρέχουν ανθρώπινη εμπειρία και αντίληψη και γίνονται ορόσημα της πόλης, έτσι ώστε οι άνθρωποι να βρίσκουν το σημείο εκκίνησης και το τελικό σημείο της επιστροφής τους. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία των σχετικών οργανισμών, ο μέσος εβδομαδιαίος ρυθμός άφιξης των υπαίθριων μέσων προβολής LED είναι 61,8%, η μέση εβδομαδιαία συχνότητα άφιξης στον επιχειρηματικό κύκλο είναι 3,8 και το μέσο μηνιαίο ποσοστό άφιξης είναι 79,3%. Το 30% των θεατών δίδει ιδιαίτερη προσοχή στα εξωτερικά μέσα προβολής με LED και η μέση μοναδική παραμονή των ακροατών είναι 15,1 δευτερόλεπτα. Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ότι η υπαίθρια διαφήμιση LED συνδέεται στενά με όλους τους τομείς της ζωής μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλής εικόνας του εμπορικού σήματος και στην προσέλκυση καταναλωτών ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία επικοινωνίας μάρκας.

Διαφήμιση Μεγάλο LED τοίχο βίντεο

Η εξωτερική οθόνη LED κάνει την προώθηση μάρκας να συναντά τον καλύτερο κόσμο

Σε σύγκριση με άλλους φορείς, η εξωτερική οθόνη έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. η κοινωνική πρόοδος και η τεχνολογική ανάπτυξη αποτελούν μια καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη της LED προβολής. Η οθόνη οθόνης LED μπορεί πραγματικά να κλείσει την απόσταση μεταξύ του κοινού, έτσι ώστε η διάδοση πιο συγκεκριμένων, περισσότερο φιλικών προς το μάρκετινγκ. Η οθόνη LED μπορεί να κερδίσει σταθερή θέση στα μέσα εξωτερικής διαφήμισης και το μεγάλο της πλεονέκτημα έγκειται στην πραγματοποίηση της αξίας.

Γρήγορη Γραμμή σε   Υπαίθρια Fixed Digital LED Billboard Έργο και Λύση και Αρχική Σελίδα

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us