Μέθοδοι εγκατάστασης εσωτερικής και εξωτερικής οθόνης LED και εισαγωγές

Εσωτερική και εξωτερική οθόνη LED Μέθοδοι εγκατάστασης και εισαγωγές

Σύμφωνα με τα διαφορετικά πεδία εφαρμογής, η πλήρης έγχρωμη οθόνη LED με μεγάλη οθόνη βίντεο μπορεί να εγκατασταθεί με διαφορετικούς τρόπους: σταθερή εγκατάσταση, ανύψωση μίσθωσης και εγκατάσταση φράχτη. Σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον του χρήστη, η εσωτερική και εξωτερική οθόνη LED μπορεί να χωριστεί σε διάφορες λειτουργίες εγκατάστασης, όπως το τοίχωμα, το πρόβολο, το μωσαϊκό, το στύλο, η στέγη, η στέγη, το κινητό, το φράχτη του σταδίου, η ανύψωση ενοικίασης, . Έξι συνήθεις μέθοδοι εγκατάστασης της μεγάλης οθόνης LED:

1. Τρόπος εγκατάστασης σε τοίχο

1) Αυτή η εγκατάσταση χρησιμοποιείται συνήθως σε εσωτερικούς ή ημι-εξωτερικούς χώρους.

2) Η περιοχή απεικόνισης της οθόνης είναι μικρή και δεν υπάρχει χώρος για τη διέλευση συντήρησης. Ολόκληρη η οθόνη αφαιρείται για συντήρηση ή μετατρέπεται σε πλαίσιο αναδίπλωσης σε ένα.

3) Η περιοχή της οθόνης είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, χρησιμοποιώντας γενικά το σχεδιασμό της μπροστινής συντήρησης (δηλ. Σχεδιασμός μπροστινής συντήρησης, συνήθως χρησιμοποιώντας τη μέθοδο συναρμολόγησης στήλης).

2. Εγκατάσταση τύπου στήλης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την εγκατάσταση πυλώνων. Χρησιμοποιούνται συνήθως για υπαίθρια οθόνη LED με σταθερή διαφημιστική πινακίδα.

1) Εγκατάσταση της μοναδικής στήλης: κατάλληλη για εφαρμογές μικρής οθόνης

2) Εγκατάσταση διπλής στήλης: Κατάλληλο για εφαρμογές μεγάλης οθόνης

3) Κλειστό κανάλι συντήρησης: Κατάλληλο για απλό κουτί

4) Άνοιγμα καναλιού συντήρησης: Κατάλληλο για το βασικό κουτί

Εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής οθόνης LED

3. Εγκατάσταση κονσόλας

1) Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε εσωτερικούς και ημι-υπαίθριους χώρους.

2) Χρησιμοποιείται γενικά στην είσοδο διαδρόμων και διαδρόμων, καθώς και σε σταθμούς, σιδηροδρομικούς σταθμούς και εισόδους μετρό.

3) Χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση της κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους, στους σιδηροδρόμους και στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας

4) Ο σχεδιασμός οθόνης γενικά υιοθετεί σχεδιασμό ολοκληρωμένου σχεδίου ή σχεδίου ανυψωτικής δομής.

4. Εγκατάσταση αναστολής

Η μέθοδος εγκατάστασης είναι παρόμοια με εκείνη του τύπου κονσόλας και η εφαρμογή είναι η ίδια. Η εσωτερική και η εξωτερική οθόνη LED υιοθετεί το σχέδιο σχεδιασμού ενός ολοκληρωμένου πίνακα, το οποίο είναι κατάλληλο για εσωτερικές και ημι-εξωτερικές οθόνες.

5. Εγκατάσταση ψηφιδωτού

1) Ολόκληρη η μεγάλη οθόνη LED είναι ενσωματωμένη στον τοίχο και το επίπεδο της οθόνης και η επιφάνεια του τοίχου είναι στο ίδιο επίπεδο.

2) Σχεδιασμός απλού κουτιού

3) Προ-συντήρηση (σχεδιασμός μπροστινής συντήρησης)

4) Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αλλά γενικά εφαρμόζεται σε οθόνη με μικρή απόσταση από κουκκίδες και μικρή περιοχή οθόνης.

5) Συνήθως χρησιμοποιείται για την κατασκευή εισόδου, την κατασκευή μιας αίθουσας κλπ.

6. Μόνιμη λειτουργία εγκατάστασης

1) Γενικά, υιοθετείται ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του ντουλαπιού και υπάρχουν επίσης ξεχωριστά σχέδια συνδυασμού.

2) Κατάλληλο για τη μικρή οθόνη διαχωρισμού στο σπίτι

3) Η γενική περιοχή προβολής είναι μικρή

4) Σχεδιασμός τηλεοράσεων LED για βασικές τυπικές εφαρμογές

Πίνακας ψηφιακής διαφήμισης

7. Εγκατάσταση στέγης

1) Η αντίσταση στην αιολική ενέργεια είναι το κλειδί της εγκατάστασης.

2) Γενικά εγκατεστημένο με κεκλιμένη γωνία ή η μονάδα έχει σχεδιαστεί με κλίση 8 μοίρες.

3) Περισσότερα για την εξωτερική διαφήμιση

8. Εγκατάσταση τύπου περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου

Η γωνία θέασης του σώματος της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την κλίση του πλαισίου στήριξης. Σχεδιασμός μαλακής σιλικόνης μάσκας και σχεδιασμός μαλακού τόξου υιοθετούνται για να αποφευχθεί ο τραυματισμός από ατύχημα.

9. Ενοικίαση μηχανημάτων ανύψωσης

Το μέγεθος της οθόνης ενοικίασης οθόνης LED καθορίζεται από τη συνηθισμένη οθόνη. Η οθόνη ανύψωσης δεν πρέπει να είναι μεγάλη. Η γενική απαίτηση είναι κάτω από 6M * 10M. Εξαιρέσεις σε ειδικό κουτί και κουρτίνα. Υπάρχουν δοκοί ανάρτησης στις δοκούς κορυφής και πυθμένα στο κάτω μέρος. Η δοκός ανάρτησης χρησιμοποιείται για την ανύψωση της οθόνης. Μεταξύ των σειρών και των γραμμών, ο μηχανισμός ανύψωσης χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των σειρών και των γραμμών και η πόρπη ασφάλισης σφίγγεται μεταξύ οριζόντιων κιβωτίων. Ο μηχανισμός ανύψωσης χωρίζεται σε τύπους γραναζιών, τύπου κωνοειδούς ράβδου και τύπου μπουλονιού. Η τεχνολογία Shenzhen Union Huiye σας υπενθυμίζει ότι ο τύπος εργαλείων είναι πιο ακριβός, όμορφος, ο τύπος κώνου-ράβδου είναι μέτριας τιμής, αξιόπιστος, ο τύπος μπουλονιών είναι ο φθηνότερος, αξιόπιστος, η συναρμολόγηση είναι πιο ενοχλητικό, κατάλληλο για μη επαναλαμβανόμενη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση .

Εσωτερική Ενοικίαση LED Εγκατάσταση οθόνης τοίχου

10. Εγκατάσταση Arc

Εικόνα μήκος x πλάτος (ύψος): L * W. Μήκος εικόνας W: αναφέρεται στο ύψος της εικόνας. Μήκος εικόνας L: Μήκος εικόνας. Το μήκος της εικόνας μπορεί να προσδιοριστεί προκαταρκτικά από την περιφέρεια του κύκλου ή του τόξου. Διαχωρίστε κατά μήκος της μονάδας για να καθορίσετε τον αριθμό των ενοτήτων. Για την κυκλική οθόνη, θα πρέπει να χωριστούν 92 μονάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ο αριθμός των μονάδων σε μία σειρά θα πρέπει να προσδιορίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο σύμφωνα με τα ακέραια ψηφία πολλαπλάσια των 2, 3, 4, 5 και 6 το κιβώτιο και εύκολο να παραχθεί). Η κλίση του σχεδίου μιας μονάδας είναι συνήθως 2 μοίρες και μόνο 4 μοίρες για μια μονάδα. Γενικά, χρειάζονται 92 μονάδες για να σχηματίσουν μια τέλεια κυκλική οθόνη. Τουλάχιστον 60 ενότητες. Μετά τον καθορισμό του αριθμού των μονάδων σε μια σειρά, μπορεί να ληφθεί το μήκος της εικόνας. Μήκος εικόνας L = αριθμός μονάδας * μήκος μονάδας Θέση εικόνας A = L * W Για μη κυκλική οθόνη (οθόνη τόξου), χρειάζεται μόνο να χωριστεί ανάλογα με τις ανάγκες, όπως και η κοπή του κέικ. Το πλαίσιο εγκατάστασης πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος της κυκλικής οθόνης (οθόνη τόξου).

11. Κινητή τοποθέτηση δοκών

1) Η οθόνη μπορεί να μετακινηθεί σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες.

2) Η κίνηση της οθόνης διαιρείται και συνδυάζεται σύμφωνα με την οθόνη και τις συνθήκες της σκηνής.

3) Σχεδιασμός με οδηγό σκελετού

4) Χρησιμοποιείται γενικά στην οθόνη φόντου της σκηνής, που χρησιμοποιείται κυρίως σε τηλεοπτικούς σταθμούς, συναυλίες και άλλες ζωές.

Βήματα λειτουργίας της οθόνης LED (σημαντική)

1. Οθόνη ανοίγματος: Αρχικά, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή και ενεργοποιήστε την εσωτερική οθόνη LED. Για κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στην τροφοδοσία (για να βεβαιωθείτε ότι η τάση εισόδου πληροί τις απαιτήσεις του προϊόντος), ενεργοποιήστε την οθόνη LED (θα αναβοσβήνει περιφερειακά όταν ενεργοποιείται η οθόνη) και ενεργοποιήστε τον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα οθόνης έχει ρυθμιστεί σωστά (εσφαλμένα δεν θα υπάρχει οθόνη, δηλαδή μαύρη οθόνη) και ενεργοποιήστε το λογισμικό ελέγχου για βασικό μέγεθος και μέγεθος εικονοστοιχείων. Ρυθμίσεις περιοχής εμφάνισης (αυτή η ρύθμιση δεν επηρεάζει την εμφάνιση μιας μεγάλης οθόνης LED).

2. Κλείστε την οθόνη: Απενεργοποιήστε πρώτα την τροφοδοσία της οθόνης LED, απενεργοποιήστε το λογισμικό ελέγχου και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σωστά.

Γρήγορη σύνδεση στο Εσωτερική και εξωτερική   Οθόνη LED και αρχική σελίδα

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-22:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-23243136
Τηλέφωνο :
86-1371-7004700(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
saga@atsilu.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
4F, Κτίριο 1, Βιομηχανική Ζώνη Lebao, Fengxin Road, Guangming, Shenzhen, Κίνα
contact us